Éjjel-Nappal Budapest

Roland: „Fogalmam sincs, hogy hol van Bori…”

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 20. 22:00

Joe megismerkedett Reni fiával. Roland hazatért Ibizáról. Kareszék Lalitól kaptak megbízást.

Reggel Reni elmegy Joe-hoz bocsánatot kérni, amiért nem szólt neki a volt férjéről és a gyermekéről. Mindent megbeszélnek, Joe pedig beleegyezik, hogy később megismerje Reni fiát. Bár Joe nagyon jól kijön a kisfiúval, rá kell jönnie, hogy másként képzelte el ezt a kapcsolatot Renivel. Később Joe tanúja lesz a szülők közti meghittségének, és úgy érzi, útban van.
 


Roland rosszkedvűen érkezik haza Ibizáról. A lakók hamar rájönnek, hogy nem jött össze Borival, ráadásul nem is tudja, hol van a lány. Annát meglepik ezek a hírek, és reménykedni kezd, hogy visszaszerezheti Rolandot. Reménykedve kiöltözik, és csábítóan megjelenik Roland munkahelyén. Ám amikor kinyilvánítja érzelmeit, Roland csúnyán visszautasítja őt, és közli, hogy csak Borit szereti.
 


Reggel a lakóhajón elmegy az áram, mert Milán nem fizette be a villanyszámlát. Karesz felajánlja Lalinak, hogy a szükséges ötvenezer forintért cserébe átvesz tőle egy kellemetlen feladatot. Karesz odahívja Milánt és együtt nekiállnak kitakarítani egy női ügyfél lakókocsiját, de amikor rádöbbennek, hogy a WC tartályát is ki kell tisztítaniuk, rájönnek, hogy nem fogják egykönnyen megkeresni azt a pénzt. Ügyetlenségüknek köszönhetően a tartály tartalmával elárasztják a lakókocsi belsejét, ami a kocsival együtt Lali randiját is romba dönti.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#reni#kapcsolat#roland#anna#szakítás#ibiza

Címlapról ajánljuk