Éjjel-Nappal Budapest

Bori máris megszegte Annának tett ígéretét?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 31. 22:00

Joe napja borzalmasan indult az előző estéje miatt. Anna félreértette Borit és újra kitört a háború közöttük. Tamara a munkájába temette magát.

Reggel Anna félreérti Bori telefonbeszélgetését, és abból indul ki, hogy Bori megszegte a megállapodásukat. A Bécy házban ennek köszönhetően kitör a botrány. Anna meggyanúsítja Borit, hogy hazudik, Bori pedig Karola segítségével enged utat a haragjának. Lilinek eközben nem sikerül meggyőznie Annát arról, hogy Bori csak a bátyjával beszélt reggel. Ellenben Karolának sikerül rávennie Borit, hogy legyen ő, aki tesz egy lépést Anna felé, a béke megóvásának érdekében.
 


Joe fájó fejjel ébred, ráadásul lakótársai is cikizik őt a tegnapi viselkedése miatt. Később az egyik ügyfele is lemondja, majd a műhelyben összefut a boldog és felszabadult Tamarával. Joe ezek után szomorúan ül be Barnához a kocsmába. A kocsmában, amikor Joe gúnyolódás tárgyává válik, megmutatja mindenkinek, hogy még nem vénember, újra erőre kap, és nagy mellénnyel visszamegy a klubba, hogy beszéljen Gingerrel a tegnap történtek miatt.
 


Tamara nagyon örül, hogy kitalálta az új külsejét. Annyira lefoglalja a stílusváltása, hogy képtelen a munkájára koncentrálni, csak akkor szedi össze magát, mikor a szalonban lévő vendég jegyespár az egyik katasztrófáról a másik után számol be az esküvőjükről. Tamara nagyon gyorsan kézbe veszi a dolgot, profin és józanul megoldást talál a bajokra.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#ginger#anna#utazás#vita#ibiza

Címlapról ajánljuk