Éjjel-Nappal Budapest

Daninak egy diákjával volt egyéjszakás kalandja

rtl.hurtl.hu

2018. július 10. 21:30

Bence elhatározta magát Orsival kapcsolatban. Dani kellemetlen helyzetbe került a nyári iskolában. Tivadar és Szofi esküvői ruhát néztek.

Dani reggel nehezen szabadul meg éjszakai kis partnerétől. Mikor a lány távozik végre, Dani jókedvűen elindul a nyári iskolába. Ott aztán majdnem szívrohamot kap, mikor az igazgatónő bekíséri az osztályba Xéniat, és bemutatja őt a többieknek, mint új diáklányt. Tanítás után Dani előveszi Xéniat, akitől megtudja, hogy már kinézte magának Danit, és ráadásul Mesi régi barátnője. Daninál megszólal a vészharang: megerősíti Xénia előtt, hogy ami köztük történt, az csupán egy egyszeri alkalom volt, amiről soha senkinek sem szabad szólnia egy szót sem. Xénia viszont nem veszi komolyan Danit.

Bence nagy boldogságban töltötte az éjszakát Orsival. Szereti a lányt, és belátja, hogy nem tud tovább élni nélküle. Ám ahhoz, hogy tartós kapcsolatot kezdjen vele, el kell mondania végre az igazat Marcinak. Bence nehéz szívvel indul el Marcihoz, hogy beszéljen vele. Amikor meglátja, hogy az öccse még mindig mennyire rossz állapotban van az Orsival történt szakítása miatt, nem viszi rá a lélek, hogy színt valljon. Bence kétségbeesve elmond mindent Orsinak.

Szofi teljesen odáig van, mikor Tivadar felfedez egy csodálatos menyasszonyi ruhát, ami tökéletesen áll Szofinak. Tivadar rá akarja beszélni, hogy vegye meg magának a ruhát, de Szofi leinti: túl drága, nem teheti ezt meg Tamással, különben is van ruhája. Tivadar azonban nem tágít, és egy aljas kis trükkel valóban sikerül elérnie, hogy az új ruha nélkülözhetetlenné váljon. Tivadar Tamás nyakába varrja a kis malőrt, és rábeszéli Szofit, hogy vegye meg az új ruhát. Szofi nem is sejti, hogy eközben Tamás a nyakába vette a várost, hogy újra beszerezze neki a régi ruháját. Mikor Szofi meglátja Tamás meglepetését, rettenetes bűntudata lesz, és elmond mindent Tamásnak Tivadar aljas húzásáról.

#Éjjel-Nappal Budapest#bence#marci#testvérek#orsi#szerelmi háromszög#dani#xénia#egyéjszakás kaland#kellemetlen#szofi#esküvői ruha

Címlapról ajánljuk