Éjjel-Nappal Budapest

Regina Joe-nak: „Te depressziós vagy…”

rtl.hurtl.hu

2018. április 27. 23:00

Regi meglátogatta Joe-t. Tamara és Teó wellnesezni mentek Orsiékkal. Laura megismerkedett egy gyanúsan kedves férfival.

Regina nem bírta tovább a sok veszekedést Budapesten, és elutazott Joe-hoz. A reménye azonban, hogy visszacsalogassa Joe-t, hamar elillant. A férfi gyorsan beilleszkedett az új környezetbe, és minden energiáját egy malom újjáépítésébe fektette. Mikor Regi rájött, hogy Joe mennyire elszánt, nem jutott más eszébe, mint segítségül hívni Lalit és Gábort.

Orsi és Marci egy egész éjjeli dorbézolás után hazaértek, mire a lány rögtön összekapott Teóval, ami megviselte Tamarát. Tamara rábeszélte Teót és a srácokat, hogy menjenek el együtt egy wellness hotelbe. Végül Tamarának sikerült javítania a hangulaton, de amikor Lali felhívta azzal, hogy Joe állítólag nem önmaga, Tamara kizökkent az idillből. Mikor Orsi később Teó orra alá dörgölte, hogy Tamara még mindig mennyire ragaszkodik Joe-hoz, végképp lőttek a harmonikus együttlétnek.

Evelin és Laura egy lepukkant hostelben töltötték az éjszakát, de sürgősen új helyet kell maguknak találniuk. Bár találtak egy átmeneti szállást, Laura nem akart beköltözni, mert a lakás túl koszos volt. Később egy villa takarításánál helyettesített, ahol egy fiatal, egyedülálló férfi élt. Laura odáig volt Leventéért, aki felajánlotta a lányoknak, hogy aludjanak nála. Evelin gyanakodni kezdett a férfira, mivel úgy érezte, valami nem stimmel vele.

#Éjjel-Nappal Budapest#regina#orsi#marci#wellness#laura#evelin#költözés

Címlapról ajánljuk