Éjjel-Nappal Budapest

Mesi Lilinek: „Ha nem ismernélek, azt hinném, terhes vagy…”

rtl.hurtl.hu

2018. február 28. 22:00

Lili bepánikolt. Marci bajba keverte Orsit. Karolától karnyújtásnyira kerül az álma.

Orsi egyest kapott az iskolában, mert Lali görényei tönkretették a kiselőadásához készített vázlatokat. Marci azzal az ötlettel állt elő, hogy álljanak bosszút, de a csínytevés közben megrongálták a tanár kocsiját. Mikor ez kiderült, Joe-t és Teót is értesítették, de mivel Orsit az iskolából való eltanácsolás fenyegette, Marci hősiesen magára vállalta a balesetet.

Mesi elhatározta, hogy eltereli Lili figyelmét Daniról, és elvitte barátnőjét egy bokszedzésre. Bár Lili jól érezte magát az edzésen, furcsa rosszullét fogta el. Mikor még Mesi dezodorától is émelygés tört rá, Mesi megemlítette, hogy Lili talán terhes.

Karola kolléganőjét, Nórit választották ki egy világkörüli tetováló turné egyik résztvevőjének, ami nagy tüske volt Karola szemében. Nagy álma volt, hogy egyszer részt vehessen ezen az utazáson, ezért megpróbált még egy helyet kérni magának a túrán Krisztől, az egyik szervezőtől. Bár először a férfi visszautasította Karola kérését, miután közelebb kerültek egymáshoz Karola mégis lehetőséget kapott, hogy elmenjen a versenyre.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#mesi#lili#terhesség#marci#orsi#pofon#szex#tetoválás

Címlapról ajánljuk