Éjjel-Nappal Budapest

Klaudia Milánnak: „Felnőtt férfi lettél…”

rtl.hurtl.hu

2017. október 16. 21:55

Zoé a bűntudatával küszködött. Tamara bizonyítani akart Tamásnak. Maja megpróbálta visszaköltöztetni Mesit a hajóra.

Maja szerette volna elérni, hogy Mesi visszaköltözhessen a hajóra, de Milán csak úgy engedte ezt meg, ha Karesz véleményét is kikérik. Később az ingatlanirodában felbukkant Klaudia, aki kiadó lakást keresett. A sikeres üzletkötést követően, Milán felvitte a lakóhajóra a lányt, és lefeküdtek. Amikor Ilona, Milán anyja rájött erre, hatalmas balhét csapott, ráadásul Mesi, Maja és Győző is ekkor érkeztek meg. A veszekedés közepette Milán végül beleegyezett, hogy Karesz ex-barátnője visszaköltözzön.

Zoénak bűntudata volt, amiért ő és Dani összemelegedtek. Este elmentek Gáborral a klubba, hogy kicsit jól érezzék magukat, amikor azonban Zoé észrevette, hogy Dani áll a bejáratnál, kifogást keresve visszamenekült az elbérletbe. Az eseményeket csak tovább bonyolította, hogy aztán Gábor megmentette Danit egy késeléstől, emiatt pedig elkezdtek egyre jobban összebarátkozni.

Tamás egyre kevésbé tolerálta Tamara jelenlétét a lakásukban, ezért a lány elhatározta, hogy megmutatja Tominak, ő igenis jó lakótárs. Miután a próbálkozása nem sikerült, Tamara úgy döntött ideje tovább állnia, de az utolsó pillanatban aztán mégiscsak kiderült, hogy van benne és Tamásban valami közös, ami miatt mégsem költözött el a lány.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#zoé#gábor#dani#mesi#klaudia#ildikó#hajó#szex#késelés

Címlapról ajánljuk