Éjjel-Nappal Budapest

Paula: ˝Én úgy döntöttem, hogy lelépek innen!˝

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 1. 21:35

Eljött a veszekedés-lista végnapja, és Paula rájött, hogy Tamás kerülte őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. A lány ezt alig akarta elhinni, ezért máris behúzott egy újabb strigulát a listára. Így már csak egy vonalka hiányzott ahhoz, hogy az összeköltözésük meghiúsuljon!

Reggel Tamás settenkedve próbálta elkerülni Paulát, hogy esélyük se legyen összeveszni. Mivel Paula Tominál hagyta a kulcsát, mindenütt a fiút kereste, akinek hiába falazott Gábor és Joe, mert amikor a lány nem találta Tamást, felhívta, így a telefonjának csörgése végül lebuktatta a fiút.

 

Mikor Paula rájött, hogy Tamás direkt kerülte, teljesen kiakadt és felháborodásában úgy összeveszett a szerelmével, hogy egy újabb strigulát volt kénytelen behúzni a listájukra.

Tamás majdnem megőrült, hogy ahelyett, hogy a közös jövőjüket tervezgetnék folyton veszekednek Paulával. A fiú bevalotta a lánynak, hogy kikészíti, hogy minden mozzanatára figyelnie kell, nehogy valami rosszat mondjon, vagy tegyen, aminek aztán egy strigula legyen a jutalma. A vallomás hatott Paulára, úgyhogy úgy döntött, hogy kiengeszteli Tomit.

 

A békülő szex után, amikor a fiú ismét elkezdte tervezgetni a közös házukat és gyerekiket, Paula besokallt és ismét  kifakadt, amit a szerelme nem tudott hova tenni. Ráadásul a lány megvádolta Tamást, hogy az orra alá pukizott, amit a fiú persze letagadott, aminek a vége egy kiprovokált összezördülés lett.

 

Ezek után Paula kénytelen volt szembenézni az igazsággal, belefáradt a problémákba és arra is rá kellett ébrednie, hogy nem szeretne egy életre elköteleződni Tamással. Ezért, mikor a fiú már éppen összeszedte a cuccait, hogy otthagyja a lányt, akkor Paula úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba és elmondja a fiúnak, hogy mit érez. A beszélgetés végül azzal zárult, hogy a lány szakított Tomival.

Később a síró Paulát Alexáék próbálták megvígasztalni, amikor is a lány elárulta, hogy elakarja adni a fodrászatot és kiköltözik Londonba az unokatesvéréhez, Regihez.

 
#Éjjel-Nappal Budapest#énb#kapcsolat#szakítás#strigula#veszekedés#sírás

Címlapról ajánljuk