Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 24. 20:55

Milán teljesen lemond Kíráról. Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket. Dani bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira.

Milán teljesen lemond Kíráról, amikor a lány az előesküvői buli előtt megint egyértelműen visszautasítja a lakóhajón. Ám amikor Bécy kijelenti a vendégek előtt, hogy amilyen gyorsan csak lehet, családot szeretne alapítani Kírával, a lány pánikba esik, mert ő igazából csak Bécy pénzére utazik. Elmenekül a partiról, Milán pedig elkíséri és a hentesboltban töltik az éjszakát. Milán újra reménykedni kezd. Mi másért menekülne el pont vele Kíra, ha nem azért, mert akar tőle valamit?

 

Zoé megkéri Joe-t, hogy jöjjön el vele megnézni egy lakást, amire a férfi igent mond. Amikor Joe ismét szembesül Zoé vonzerejével, sürgetni kezdi a lakásbérlést, mert azt gondolja, hogy így megtalálta a megoldást arra, hogy többé ne essen kísértésbe és ne menjen bele egy értelmetlen kapcsolatba közvetlenül házassága szétesése után. Amikor később Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket, Joe-nál elszakad a cérna. Szemére veti Zoénak, hogy miért nem hagyja békén, hiszen még gyászolja Barbit. Joe belátja, hogy a saját keserűségét, dühét Zoén vezette le és később bocsánatot kér a lánytól. Zoé azonban belátja, hogy neki magának is be kell tartania bizonyos szabályokat, ha fontos neki a férfi barátsága.

 

Miközben Daninak egy kellemetlen műszakot követően elege van mindenből, Evelinnek bűntudata van a tegnapi veszekedés miatt, és attól fél, hogy elveszíti Danit. Később megbeszélik a dolgokat és Evelin azt hiszi, sikerült megbékítenie Danit, ám ekkor a fiú bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira öt napra. Szeretne körülnézni és tisztába kerülni azzal, hogy adja-e fel a siklóernyős álmait, vagy ne. Evelin pánikba esik. Biztos benne, hogy Dani Hawaiit fogja választani és kétségbeesetten próbálja visszatartani. Ám semmit sem ér el a könyörgéssel: Dani elutazik, Evelin pedig összeomlik.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#kira#zoé#énb#dani#hawaii#utazás#evelin#lemondás

Címlapról ajánljuk