Éjjel-Nappal Budapest

Evelin: "A te döntésed az én hibám!?"

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 23. 20:55

András felajánlotta Daninak, hogy repüljenek el együtt pár napra Hawaii-ra, de a fiú Evelinre való tekintettel visszautasította az ajánlatot...

Evelin reggel Bécynél kezdett, és megpróbálta kihasználni apja boldogságát. Megpróbálta elintézni, hogy valami komolyabb munkát kapjon a klubban, és Bécy megígérte neki, hogy beszél Tomival.

Amíg Evelin azon fáradozott, hogy komolyabb munkát kapjon a klubban, András Dani kezébe nyomott két repjegyet, és megkérte, hogy menjenek el együtt Hawaii-ra. Dani nagyon örült a jegyeknek, de mielőtt válaszolt volna apja ajánlatára, beszélt Evelinnel. Bár Dani azt mondta, hogy szeretné, ha Evelin is vele tartana Hawaii-ra, a lány visszautasította szerelme ajánlatát, és közölte vele, hogy ő Pesten képzeli el a jövőjét, és nem akar elutazni.

 

 

 

Mivel Bécy Tamásra bízta a legénybúcsú megszervezését, kitalálta, hogy amíg Tomi ezzel foglalatoskodik, Evelin fogja irányítani a klubbot. Dani és Evi elmentek reggelizni, a srác pedig bevallotta szerelmének, hogy nagyon szívesen kimenne Hawaii-ra. Miközben a szerelmesek reggeliztek, Daninak nagyon bökte a csőrét, hogy nem ő, hanem Evi fizeti a közös kajájukat. A lány felajánlotta, hogy beszél az apjával, hátha Daninak is tud intézni valami melót, aztán megcsörrent a telefonja. Bécy megkérte Evelint, hogy menjen be a klubba, a lány pedig nem tétlenkedett, otthagyta Danit és a luxus reggelit, és elrohant.

 

 

 

A fiú hazament, és Andrással együtt kifeküdt napozni. Dani apja kérdezősködni kezdett, miért nem a barátnőjével van, aztán Dani elmondta neki, hogy azért, mert Evi őrült karrierépítésbe kezdett. András megjegyezte Daninak, mekkora papucs lett Evelin mellett, a srácnál pedig elszakadt a cérna, és faképnél hagyta az apját.

 

 

 

Este Evelin hazaugrott a klubból, és arról áradozott Daninak, milyen remek ez az este. Dani behisztizett, hogy semmi kedve a klubba menni, aztán a lány fejéhez vágta, mennyire igazságtalanul viselkedik vele.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#dani#evelin#vita#veszekedés#hawaii#utazás#énb#szerelem#önzőség

Címlapról ajánljuk