Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 17. 20:55

Mivel Rocky teljesen felpörög, Szilviék attól félnek, hogy a kutya megitta a vodkájukat. Dani reggel elmeséli az apjának, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát. Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája.

Roland és Andor bulizásból jövet otthon találják Szilvit, amikor Bécy megbízza őket egy feladattal: mivel ma szeretne egy napot zavartalanul eltölteni Kírával, vigyázniuk kell a kutyájára, Rockyra. Roland kénytelen-kelletlen beleegyezik, Szilvi pedig megsajnálja a kutyát, majd végül folytatják a bulizást Rockyval. Amikor azonban egy rövid időre egyedül hagyják Rockyt, a vodka hirtelen eltűnik és mivel Rocky teljesen felpörög, a három fiatal attól fél, hogy a kutya itta meg. Pánikba esnek és elviszik Rockyt az állatorvoshoz. Roland és Szilvi megtörnek, hogy mekkora hülyeséget tettek, belátják, nem pálya a folytonos bulizás. Ám amikor az állatorvos megnyugtatja a csapatot és újra előkerül a vodka, Szilvi, Roland és Andor újra együtt piálnak.

 

 

Dani reggel elmeséli az apjának részletesen, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát, hogy kivándoroljon Hawaii-ra. András szerint ez nagy hiba volt. Később összeszólalkozik Evelinnel, akit ugyancsak okol, hogy itt tartja Pesten Danit. Evelin teljesen ledöbben, amikor András azt állítja, hogy ő nincs jó hatással Danira, és hadat üzen a lánynak. András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmát, Dani azonban leállítja. Amikor aztán András felszed egy lányt, Dani kiakad, hogy miért kell az apjának folyton fiatal lányokat hajkurásznia. Evelin pedig összeveszik Andrással a klub előtt, mert úgy érzi, András fúrja a kapcsolatukat Danival, ám Dani egy megható szerelmi vallomással meg tudja nyugtatni.

 

 

Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája, ami folyamatosan strigulákkal bővül, és ezért komolyan aggódik a kapcsolatuk miatt. Majd eszébe jut valami, amit mentő ötletnek gondol: a párterápia!  Csak nagy erőfeszítések árán tudja Paulát meggyőzni arról, hogy ennek közösen alávessék magukat. A terápián egy csomó Tamásban lakozó rejtett agresszióra derül fény, ami megijeszti őt, és elviharzik a terápiáról. Egyre jobban belelovalja magát abba az elképzelésbe, hogy a kapcsolatuk bukásra van ítélve, azonban Paulának egy édes szerelmi vallomással sikerül kihúznia belőle a tüskét. Tamás rájön, hogy talán a párterápia mégsem viszi őt és Paulát egyről a kettőre.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#rocky#vodka#szilvi#dani#gréti#énb#veszekedés#álmok

Címlapról ajánljuk