Éjjel-Nappal Budapest

Lali vízimentő karrierje hamar kudarcba fullad

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 15. 20:55

Lali reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, azonban a Velencei-tavon hamar kiderült, hogy Lali nem vízimentőnek született...

Lali már korán reggel nagyon lelkes volt a vízimentő tanfolyam miatt, de Joe nem igazán volt vevő Laller hülyeségére. A fiú megkérte Zoét, hogy viccből ájuljon el, hadd mentse meg, de a lány inkább bezárkózott a fürdőbe. Végszóra megérkezett Niki is, és Lalival együtt elindultak a Velencei-tóra.

 

 


Mikor Nikiék megérkeztek a korzóra, Lali egyből jelentkezett a vízimentő tanfolyamra. Bár a srácnak nem volt orvosi papírja, a regisztrációs pultnál ülő lány megengedte neki, hogy részt vegyen a tanfolyamon. 


Lali ahelyett, hogy figyelt volna a vízimentők főnökére, megpróbálta felszedni az egyik leendő kolléganőjét. Az első feladat az volt,hogy sípszóra beússzon a bójáig, és vissza. Lali a többiektől lemaradva kezdett bele ebbe a roppant nehéz feladatba, aztán majdnem belefulladt a 40 cm-es vízbe. Miután a hivatásos vízimentők kihúzták Lallert, a főnök közölte vele, hogy megbukott a vizsgán, és mivel nem tud úszni, ne is álmodjon vízimentő karrierről.

 

 


A kudarc után Lali és Niki lángosozni mentek, de hamar rájöttek, hogy nincs náluk elég pénz. Lali észrevette, hogy a lángososnál eladót keresnek, így kapva kapott az alkalmon, és rögtön jelentkezett az állásra. A büfés srác nemcsak Lalinak, de Nikinek is ajánlott egy melót a közeli koktélosban, így miután a fiatalok befalták a lángosokat, Lali munkába állt.


A fiú lángossütő karrierje hamar kudarcba fulladt, ugyanis Laller nagyon lassú volt, és képtelen volt megjegyezni a rendeléseket. Miután Lalika azt tanácsolta a vendégeknek, hogy menjenek át egy másik lángososhoz, mert az övéké tele van poloskákkal, végre volt egy kis ideje pihenni.
Mikor visszaért a tulaj, nem értette, hova tűntek a vendégek, és csodálkozott, Lalinak miért van ennyi ideje pihenni. Szerencsétlenségére visszajött az egyik vendég, és leszidta, amiért hazudott neki a poloskákról és a nem létező másik lángosozóról. 

 

 


Miután Lallert kirúgták, elment Niki munkahelyére. Bár a lány megkérte, hogy ne csináljon semmit, az egyik hölgy vendégnek nem tudott elenállni, és ingyen piát adott neki. 


Amikor Niki főnöke meglátta Lalit a pultban, rögtön kitessékelte onnan, és bár kifizette a napját, kirúgta a lányt. Mivel Niki és Lali nem akartak visszamenni Pestre, megismerkedtek néhány kamasszal, és eldöntötték, hogy beszöknek velük egy kempingbe.

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#vízimentő#tanfolyam#niki#nyár#velence#velencei-tó

Címlapról ajánljuk