Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 15.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 15. 20:55

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Hiába próbálják lebeszélni a többiek, Lali tántoríthatatlan. Niki elkíséri a tanfolyamra, ahol az első feladatnál az úszás szintfelmérőnél megbukik, és kivágják. Lali azonban nem akar hazamenni, és ráveszi Nikit, hogy maradjanak a Velencei-tavon pár napot. Mivel egy fillér sincs náluk, beállnak dolgozni. Lali lángossütő karrierje hamar kudarcba fullad, és amikor bánatában Niki munkahelyén megdézsmálja a koktélokat, a lányt is kirúgják fizetés nélkül. Lali csajozással próbálkozik, hogy szállást szerezzen éjszakára, de kudarcot vall. Este megismerkednek egy kamasz bandával, és belógnak velük a kempingbe.

 

 

Karola boldog Szilárddal, és amikor reggel a fürdőszobában rövid flörtre kerül sor közte és András között, nem is tulajdonít különösebb jelentőséget a dolognak. Ám amikor később András feltűnik a munkahelyén, és kikezd a lánnyal, Karola elveszti a fejét. Természetéhez híven megcsalja Szilárdot, bár ezt rögtön meg is bánja. Jóvá akarja tenni a hibáját, ezért úgy dönt, bevallja Szilárdnak, hogy félrelépett. Hiszen ki érthetné meg jobban a hülyeségeit, ha nem Szilárd? Bori figyelmezteti Karolát, hogy ne tegye, mivel attól tart, hogy Szilárd önmaga ellen fordul, ha Karola bármivel is megbántja. Karola elgondolkodik ezen, és amikor Szilárddal találkozik, mégis hallgat inkább a dologról.

 

 

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben, és a szomszéd Daniellának menőzik, hogy lefektesse. Roland a fejébe veszi, hogy elcsaklizza a lányt. Sikerrel is jár. Amikor szex után kikíséri a lányt az ajtó elé, összefutnak annak barátjával, Balázzsal. Balázs csúnyán összeveri Rolandot, aki mint egy kivert kutya vánszorog vissza az albérletbe. Roland viaskodik magával: a felszínes élete hirtelen vacaknak és értelmetlennek tűnik, és inni kezd, hogy jobban érezze magát. Végül Szilvit is ráveszik, hogy igyon velük. Mindhárman lerészegednek és buliznak.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#roland#andor#buli#énb#vízimentő#tanfolyam#megcsalás

Címlapról ajánljuk