Éjjel-Nappal Budapest

Lali legnagyobb örömére Niki visszaköltözik Budapestre!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 8. 20:55

Lali számára jól kezdődött a nap, ugyanis Niki beállított az albérletbe...

Reggel elég furcsa hangulat uralkodott az albérletben. Mikor Barbi írt Joe-nak a hazaérkezésével kapsolatban, a férfin úrrá lett az aggodalom, és visszament a szobájába. Közben Lali Totó vérét szívta, ugyanis a srác már korán reggel rappelgetett.

Mikor Lali meglátta Nikit az albérlet ajtajában, rögtön jobb kedvre derült. A lány elmesélte, hogy megismerkedett egy sráccal kint, aki jelenleg Budapesten él, így nála lakik. Gáborék felvázolták az itthoni helyzetet Nikinek, elmesélték, mi van Barbival és Joe-val, aztán a lány kitalálta, hogy csináljanak valami közös programot.

 

 

 

Mivel Gábornak be kellett mennie dolgozni, Lali és Niki kettesben mentek el a strandra. Épp a medencében beszélgettek, amikor Lalit betámadta egy rajongója. Lali hiába hazudta azt a lánynak, hogy Niki a barátnője, nem akart leszállni kedvencéről.

Mikor a lány vett neki egy óriási adag fagylaltot, és arról papolt, hogy őket egymásnak teremtette az ég, Lali beszólt neki, hogy kitakarja a látványt. Mancinak nem is kellett több, a fagyit Laller arcába kente, és elviharzott.

 

 

 

Az affér után Niki és Lalika visszamentek a medencébe, és Laller kimentette a vízből a fuldokló rajongóját. A vízimentős látva Lali tettét, megkérdezte tőle, miért nem megy el vízimentőnek. Lallernak egyből megtetszett az ötlet, és úgy döntött, belevág a vízimentő tanfolyamba.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#tanfolyam#vízimentő#vízimentés#hazatérés#niki#énb

Címlapról ajánljuk