Éjjel-Nappal Budapest

Réka csókkal jutalmazza Lali kutyamentő akcióját

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 20:45

Mikor kiderül, hogy a menhelyen pánikhelyzet van, mert megvágták az alapítvány támogatását, Lali rögtön Réka segítségére siet...

Reggel a lakók vidáman reggeliztek, de Lalinak nem volt étvágya, és ki se ment a többiekhez. Gábor bement hozzá és megkérdezte tőle, mi a baja, Laller pedig elmondta, hogy feleslegesnek érzi magát, és unja, hogy nincs senkije.

 

 


Mielőtt Joe és Gábor leléptek dolgozni, Gabika megkérdezte a barátjától, nem megy-e el velük dolgozni. Lalinak esze ágában sem volt a műhelybe menni, ezért Joe és Gábor azt tanácsolták neki, hogy menjen a kutyamenhelyre, és hívja el randizni Rékát. Lali elment a menhelyre, és kiderült, hogy megvonták az alapítvány támogatását, így a kutyáknak nincs mit enni adni. Lalika megpróbálta randira hívni Rékát, de mikor a lány visszautasította, Laller rájött, hogy sürgősen ki kell találnia valamit, hogy megmentse a kutyusokat.


Lalika elrohant a műhelybe, és megkérte Joeékat, hogy valahogy mentsék meg a kutyusokat. Bár Joe eleinte nemet mondott, Gábor meggyőzte, hogy segítsenek Lalinak, így hárman indultak a menhelyre. Laller Gábor és Joe segítségével elhozta a motoros bandát a menhelyre, és kitalálták, hogy készítenek egy netes kampányt a kutyák örökbefogadásához. Rékának nagyon tetszett az ötlet, így neki is láttak a fotózásnak, hogy a kutyusok minél előbb gazdára találjanak.

 

 


Este Lali megköszönte a motorosoknak, hogy eljöttek és segítettek, és miután mindenki lelépett, Réka és Lali kettesben maradtak. A hálás Réka egy csókkal jutalmazta Lali sikeres akcióját, és kézenfogva indultak el vacsizni...

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#réka#gábor#kutyamenhely#csók#kapcsolat#énb#segítség#kampány

Címlapról ajánljuk