Éjjel-Nappal Budapest

Karola óriási butaságot csinál

rtl.hurtl.hu

2017. június 30. 20:45

Mikor  Karola újra találkozott azzal az emberrel, aki a gyermekotthonban kínozta, nagyon megrémült, és menekülőre fogta, de Szilárd nem hagyta annyiban a dolgot...

Karola és Gréti reggel épp magukat sminkelték, amikot megjelent Szilárd. A srác négyszemközt akart beszélni Karolával, és rávette, hogy menjen el vele, ugyanis van számára egy meglepetése.

 

 

 

Amikor Szilárdék egy elhagyatott városrészhez értek, a srác rögtön elővette a graffitis festékét, és le akarta fújni a kerítést. Még mielőtt munkába kezdett volna, megjelent a kapuban egy magas nagydarab kopasz pacák, Karola pedig hamar rájött, hogy Szilárd a szadista Rajához vitte őt. Karola ahogy meglátta Raját, rögtön elmenekült, és látni sem akarta azt az embert, aki pokollá tette a gyerekkorát.

 

 

 

Szilárd a lány után rohant, és megpróbálta meggyőzni Karolát, hogy álljanak bosszút ezen az állaton, de ő hajthatatlan volt. Amikor összetörve hazaért, elmesélte Grétinek, hogy mi történt vele az elmúlt napokban, és igyekezett elengedni a múltját.

Este Szilárd megjelent Karola lakásán, és számonkérte a lányt, miért hagyta ott, amikor szüksége lett volna rá. Bár Karola próbálta lebeszélni Szilárdot a bosszúról, a srác megesküdött, hogy megbünteti Raját.

Karola képtelen volt otthon ülni, és elment Szilárd lakására. A srác éppen arra készült, hogy egy baseball ütővel üsse szét Raja fejét, és Karola hiába próbálta észhez téríteni, már késő volt. Amikor Raja megtámadta Szilárdot, Karola ijedtében leütötte egy üveggel, és elmenekült...

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#múlt#bosszú#gyerekotthon#baleset#félelem#énb

Címlapról ajánljuk