Éjjel-Nappal Budapest

Barbi és Zoé békülése kudarcot vall

rtl.hurtl.hu

2017. június 29. 20:45

Bár Barbi továbbra is ellenségesen viszonyult Zoéhoz, úgy tett, mintha minden rendben lenne köztük...

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyult Zoéhoz, és nem nézte túl jó szemmel, hogy Zoé Joe körül legyeskedik.

A szalonba menet Alexa és Zoé összebarátkoztak, a fodrászatban pedig a lány Paulával is megismerkedett. Bár Barbi nem nézte túl jó szemmel, hogy a barátnői szimpatizálnak Zoéval, próbálta visszafogni magát és jó képet vágni az egészhez.

 

 

 

Amikor megjelent Ildikó, és ő is bemutatkozott Zoénak, Ildikó egyből a falra festette az ördögöt, és óva intette Barbit, szerinte ugyanis egy ilyen csinos nővel jobb vigyázni.

Paula és Alexa a csajos shopping túra után nagyon feldobódva értek vissza a szalonba, és totál odáig voltak Zoé ízléséért. Amikor Zoé egy fülbevalót ajándékozott Barbinak, egy pillanatra azt hitte, hogy eddig tévedett a lánnyal kapcsolatban, és totál félreismerte.

Alexa kitalálta, hogy ha már ennyire jól alakultak a dolgok, menjenek el este ünnepelni. A csajok kicsípték magukat, beültek egy bárba, és iszogatni kezdtek. Pár fiú kifizette a lányok első körét, és Barbin kívül mindenki élvezte a srácok nagylelkűségét. Amikor Zoé a lányok szeme láttára flörtölt az egyik sráccal némi ingyen pia reményében, Barbinál elszakadt a cérna, és leoltotta a lányt. Zoé nem bírta szó nélkül hagyni a dolgot, és erkölcstelennek nevezte Barbit, aki rögtön lelépett.

 

 

 

Mikor Barbi hazaért, Gáboréknak ecsetelte, miért nem szereti Zoét. Később Alexa és Zoé hazaértek, Barbi a lány füle hallatára azt kérte a többiektől, hogy Zoé költözzön ki az albérletből. Barbi kijelentése után Zoé rárontott a lányra, és megkérdezte, mégis mi a problémája.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#zoé#békülés#kudarc#énb#barátság#veszekedés#féltékenység

Címlapról ajánljuk