Éjjel-Nappal Budapest

Gréti és Dani Hawaiion kezd új életet?

rtl.hurtl.hu

2017. június 22. 20:45

TJ reggel elment Daniért, és megkérte, hogy mielőtt indul a gépe, repüljenek egyet. Mikor újra megpróbálta meggyőzni Danit, hogy tartson vele, és menjenek együtt Hawaiira, Gréti elbizonytalanodott, és úgy érezte, talán ez túl nagy áldozat lenne Dani részéről...

Reggel TJ elment Danihoz, hogy a gépe indulása előtt elhívja Danit egy utolsó repülésre. Amikor Dani megemlítette, hogy ha már nem utazik Hawaiira, legalább most elmegy repülni, Grétinek rossz érzése támadt, és aggódni kezdett, hogy Dani bűntudatból választotta Grétát.

 

 

 

Gréti meglepte a srácokat repülés közben, és ráébredt, mennyire fontos lenne Daninak ez a Hawaii út. Amikor újra rákérdezett, biztos-e a döntésében, Dani megnyugtatta Grétit, hogy így lesz a legjobb.

 

 

 

Mikor a lány hazament, kikérte Karola véleményét, de Gréti nem tudta, mi lenne a helyes döntés. Mikor Dani hazaért, Gréta letámadta, és azonnal beszélni akart vele. A srác megnyugtatta szerelmét, hogy neki ott van a helye, ahol Gréta van, és Hawaii egyébként is megvárja. Bori szólt Grétának, hogy Bécy azt akarja, hogy menjen be azonnal a klubba, így közös zuhanyzás helyett Boriék dolgozni mentek. Amikor Béla bemutatta az új, profi fotóst a többieknek, Gréti totál kiborult, hogy ennyire semmibe veszik a munkáját.

 

 

 

Amikor Dani meglátogatta Grétit a klubban, a lány megmondta Daninak, hogy tulajdonképpen semmi nem tartja Budapesten. Arra kérte szerelmét, hogy utazzanak Hawaiira, hiszen az lesz a legjobb, ha új életet kezdenek.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gréti#dani#hawaii#utazás#változás#kaland#énb#szerelem#tj

Címlapról ajánljuk