Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. június 22.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 22. 20:45

Gréti megmondja Daninak, hogy szeretne elmenni vele Hawaii-ra. Gábor és Joe nagyon örülnek, mikor Zoé váratlanul felbukkan a műhelyben. Evelin továbbra is azon van, hogy Ivánt megszerezze magának.

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következik be, semmire sem emlékszik. Aztán felfedezi a combján a filctollal odaírt kamaszkori gúnynevét: „Róka“. Felkavarodik benne a múltja, és Grétivel nekilát felgöngyölíteni, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Rájönnek, hogy valaki szándékosan leitatta és megalázta Karolát. Amikor találkozik a fiúval, kiderül, hogy az nem más, mint Szilárd, aki ugyanabban a gyermekotthonban nőtt fel, mint ő. Amikor a lány konfrontálódik Szilárddal és a közös múltjukkal, a régi emlékek megrohanják, és elmenekül. 

 

 

Evelin nagyon csodálkozik, amikor Iván közli vele, hogy ma szabad téren fognak dolgozni. A romantikus Duna-parti környezetben Evelinre nagy hatást tesz Iván kiselőadása. Amikor azonban Evelin meg akarja csókolni Ivánt, a fiú kedvesen, de határozottan leállítja. Később a fiú elmagyarázza, hogy modellekkel nem szokott kezdeni, mert az alkotómunkájába nem keveri bele a szexet. Mindazonáltal amikor este Ivánnál egy kis összejövetel veszi kezdetét, Evelin egyre inkább érzi, hogy rendkívüli módon vonzódik a fiúhoz.

 

 

Amikor reggel Kristóf kisétál Alexa szobájából, Gáborban nagy megrökönyödést kelt, Barbi ezzel szemben Alexáék pártját fogja. Aznap a stúdióban Bécy számára is világossá válik, hogy Kristóf és Alexa között van valami, és mérgében rászáll a fiúra. A konfliktus annyira elmérgesedik, hogy végül Bécy egy banális indokkal ki is rúgja Kristófot. Este, amikor a fiú megint a stúdióban akar aludni, Alexa elhívja magához az albérletbe, ahol bejelentik, hogy Kristóf átmenetileg ismét a ház lakója lesz.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#gréti#dani#hawaii#utazás#énb#gábor#zoé#evelin#iván

Címlapról ajánljuk