Éjjel-Nappal Budapest

Karola kénytelen szembenézni a múltjával

rtl.hurtl.hu

2017. június 21. 20:45

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következett be, és nem emlékezett, mi történt előző éjjel...

Miután Karola előző éjjel totál kiütötte magát, Grétiék faggatni kezdték, hogy mi történt a buliban. Amikor a lány észrevette a combján a "rohadj meg róka" feliratot, egyből rossz érzése támadt, és nem igazán tudta hova tenni a történteket...

 

 

 

Gréti nem hagyta annyiban a dolgot, és próbálta kiszedni Karolából, hogy kivel volt, vagy mit csinált előző este, de a lánynak semmi nem jutott eszébe. Mivel Karola nem tudta, hogy kivel töltötte az éjszakát, Gréti azt tanácsolta neki, nézze meg a telefonját, hátha abból kiderül valami. A telefon galériájában volt pár kép, amin Karola és egy tetovált srác pózolt, de Karolának nem villant be semmi, ezért úgy döntött, hogy Grétával együtt elmegy abba a bárba, ahol ittak.

Amikor Karola és Gréta bementek a bárba, a pultos ismerősként üdvözölte a lányt, és azt állította, hogy előző este hamburgert zabált, ami abszolút nem Karolára vall. Bár egyre furcsább volt a sztori, a lányok nem adták fel, és tovább folytatták a nyomozást.

 

Átmentek egy másik szórakozó helyre, és az ottani pultos elmesélte, hogy Karola azért volt annyira részeg, mert egy srác egész éjjel itatta. Mivel nem derült ki semmi a titokzatos fiú kilétéről, a lányok úgy döntöttek, hogy ottmaradnak, hátha betoppan, és kiderül, hogy mi történt.

 

 

 

Amikor betoppant a tetovált srác, Karola egyből lerohanta, és kérdőre vonta, miért írta a lábára, hogy "rohadj meg róka", és mégis ki ő. A srác bemutatkozott neki, és kiderült, hogy Szilárd ugyanabban a gyerekotthonban nőtt fel, mint Karola. Amikor a megbántott srác elkezdte rángatni Karolát, és felsorolta, milyen sérelmei vannak, a lány kirohant a bárból, és faképnél hagyta Szilárdot. Otthon Karola elmesélte Grétinek, hogy mi történt régen, és hogy bár nem akarta, bántotta Szilárdot.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#gréti#felirat#róka#bosszú

Címlapról ajánljuk