Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. június 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 12. 20:45

Bori megpróbálja valahogy kijavítani a hibáját, és előleget kér Tamástól. Az albérlet lakói új lakótársat keresnek a három üresen álló szoba egyikébe. Linda lemondja az Emmával együtt közösen megnézett lakást.

Bori egész hétvégén nem mert hazamenni, miután Roland péntek este elmondta Karolának, hogy Bori lopta el a pénzét. Bori csak hétfőn reggel ér haza, abban a reményben, hogy Karolával meg tudják majd beszélni a dolgot, de amikor Karola az eset körülményeit is megtudja, mélységesen megbántódik, és teljesen bezár. Bori kétségbeesésében Rolandot próbálja meg szóra bírni, de ő elküldi. Bori megpróbálja valahogy kijavítani a hibáját, és előleget kér Tamástól. Ám a Bori által remélt közeledés helyett, Karola nem akarja őt többé a házban tudni, mivel úgy érzi, Bori becsapta őt. Kiteszi a házból Borit. Bori teljesen padlóra kerül, és mélységesen szomorúan és tehetetlenül hagyja, hogy elsodorja a budapesti éjszaka.

 

A lakók ma lakótársat keresnek, a három üresen álló szoba egyikébe. Főleg Barbinak nagyon fontos, hogy jó oldaláról mutassák be az albérletet, ennek megfelelően utasítja a többieket is. Amikor megjelennek az érdeklődők, Barbi gyorsan leteszi a voksát a szimpatikus szakács, Boldi mellett. Gábornak nem tetszik Barbi kedvence, amiért meg is kapja a magáét Barbitól. Az érdeklődők közül végül Boldi kerül ki győztesen, aki már meg is akarja lepni lakótársait egy vacsorával. De Boldi Barbi folyamatos kérdezősködése miatt egyre inkább sarokba szorítva érzi magát, és végül visszautasítja a felajánlott szobát. Barbi először azt hiszi Gábor durva stílusa volt Boldi meghátrálásának az oka, de Boldi elmondja, hogy Barbi miatt nem költözik ide, amitől Barbinak erőteljesen kétségei támadnak önmagával szemben.  Barbinak hányingere lesz és hány, amit a napi stressznek tud be. Joe az, aki végül szeretettel Barbi mellé áll.

 

Reggel Linda lemondja az Emmával együtt közösen megnézett lakást. Később azt is Emma tudtára adja, hogy kicsit el kell halasztaniuk a közös jövőjük tervezését, mivel az elkövetkező időszakban a kisfia mellett szeretne lenni. Linda ezért azt tervezi, hogy visszaköltözik Péterhez, amire Emma mérgesen reagál. Linda elmegy, hogy beszéljen vele, és a megértését kéri, miközben megerősíti Emma iránt érzett szerelmét is. Lefekszenek egymással, de Emmában egyre nő a kétely, és kezdi sejteni, hogy Linda soha nem fog teljes egészében mellette dönteni. Emma végül fájó szívvel szakít szerelmével, miközben szándékosan megbántja Lindát. Emmát nagyon megviseli a szakítás, de este számíthat a lakótársaira.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bori#hiba#albérlet#barbi#linda#emma#szakítás#énb

Címlapról ajánljuk