Éjjel-Nappal Budapest

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!

rtl.hurtl.hu

2017. június 2. 21:20

Daninak feltűnt, hogy mióta Gréta és ő külön vannak, Roland folyamatosan azon van, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Amikor Rolandot Móni lakásán találta, összeállt benne a kép, és biztos volt abban, hogy a történtek mögött Roland áll...

Dani éjjel megpróbált beszélni Grétával, de a lány elhajtotta őt. Mikor reggel hazaért, nagyon részeg volt, és kiborult, amikor Gréti felhívta Rolandot. Miután a szerelme rátette a telefont, felvilágosította Rolandot, hogy Gréta egyelőre az övé, és nekiesett a srácnak.

 

 

 

Mikor kipihente magát, újra beleállt Rolandba, és megfogalmazódott benne a gyanú, hogy Roland keze van az egész dologban. Bár Roland magyarázkodni próbált, Dani átlátott a szitán, és biztos volt abban, hogy a helyére pályázik. Roland otthagyta Danit, ő pedig megígérte, hogy bebizonyítja: nem csalta meg Mónit.

Dani elment Mónihoz, és megfogadta, hogy addig fogja faggatni a lányt, ameddig el nem mondja az igazságot. A lány állította, hogy nem verte át Danit, azonban amikor ott találta Rolandot a lánynál, összeállt benne a kép. Biztos volt benne, hogy nem csalta meg Grétit, és eldöntötte, hogy elmegy a szerelméhez, és kitálal neki mindenről.

 

 

 

Amikor Dani hazaért, elmesélte Borinak és Karolának, hogy ott találta Móninál Rolandot, és tuti, hogy nem csalta meg. Karola felhívta Grétit, kihangosította a telefont, azonban a lány nem hitt Daninak. Azt kérte tőle, hogy pakolja össze a cuccait és tűnjön el a lakásból, Roland pedig nagyon elégedett volt. Később Roland bement a klubba, Bori pedig megpróbálta meggyőzni arról, hogy fejezze be ezt a kavarást. Roland megesküdött, hogy végig fogja csinálni azt, amit eltervezett, Bori pedig megfenyegette, hogy ha nem fejezi be ezt a hülyeséget, elmondja Grétának az igazságot.

Amikor este Dani meghallotta, hogy Roland Grétával telefonál, felborította székkel együtt, és nekiesett a srácnak. Dani megesküdött, hogy Gréti mindenről tudni fog, és bármi áron bebizonyítja neki, hogy ő nem csinált semmit.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#dani#igazság#gréti#harc#háború#roland#hazugság#móni#szerelem#bosszú#kapcsolat#énb

Címlapról ajánljuk