Éjjel-Nappal Budapest

Barbi: “Úgy érzem, hogy ennyi volt!”

rtl.hurtl.hu

2017. május 15. 21:15

Joe hazament, és Barbi mindenáron beszélni akart vele a történtekről. Joel mindenért a feleségét hibáztatta, a lány pedig egy újabb veszekedés után egy bárba menekült...

Joe hazaért, miután egész hétvégén nem jelentkezett, de továbbra sem tudott megbirkózni a gondolattal, hogy elvesztette a kislányát. Barbi hiába akart beszélni vele a történtekről, Joe nem volt kíváncsi rá. Elmagyarázta neki, hogy akárhogy szépítik a dolgot, Barbi hátba szúrta őt, nélküle döntött, és ezt képtelen megbocsátani neki.

 

 

 

A veszekedés után Barbi elment dolgozni, és arról panaszkodott a lányoknak és Ildikónak, hogy Joe mennyire kifordult magából. Ildi a lánya helyett Joe-val értett egyet, és felnyitotta Barbi szemét, hogy nem szabadott volna hátba támadnia a férjét. Barbi dühösen kioktatta Ildikót, hogy neki is fáj, ami történt, és mivel Joe nemzésképtelen azzal, hogy visszaadta Mírát, talán egy életre lemondott az anyaságról.

Joel a műhelyben folyamatosan belekötött Gáborba, ő pedig kioktatta Joe-t, amiért nem volt Barbi mellett akkor, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. Joe nem volt kíváncsi Gabi „tanácsaira”, és hazament az albérletbe. Barbi az anyja szavait hallva újra megpróbált beszélni Joe-val, aki épp Míra cuccait pakolta egy zsákba. Joe végig sem hallgatta a feleségét, és ordítva közölte vele, hogy rá sem bír nézni, amiért ezt tette vele.

 

 

 

Az újabb veszekedés után Barbi egy bárba menekült, és kiöntötte a szívét Paulának. Paula próbálta megnyugtatni Barbit, hogy minden rendbe jön majd, hiszen ennél sokkal durvább helyzeteket is megoldottak Joe-val, de Barbi nagyon maga alatt volt a férje viselkedése miatt. Úgy érezte, hogy ezt nem tudják megoldani, és a problémák elől az italba menekült.   

A dupla vodkától Barbi kellőképpen berúgott, de Paulával ellentétben ő még maradni akart. Paula hazament, Barbi pedig ivott még néhány vodkát, szemezni kezdett egy férfival, és a mosdóban lefeküdtek egymással…

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#házasság#vita#csőd#barbi#énb#mira#veszekedés#gond#probléma

Címlapról ajánljuk