Éjjel-Nappal Budapest

Vanda megint elszúrta Maja nagy lehetőségét

rtl.hurtl.hu

2017. április 26. 21:55

Maja a fejébe vette, hogy valahogy elintézi, hogy Vanda helyett ő megy el Bálinttal a premierre. Meglátogatta Vandát, bezárta a lakásba, elcsórta a színházjegyeket, és a színházhoz sietett...

Maja reggel még mindig ideges volt Vanda miatt, amiért elhappolta előle a szerepet. Mikor a szőkeség azon bosszankodott, hogy Bálint Vandával megy el a filmbemutatóra, Emma és Evi arra biztatták, hogy álljon bosszút a lányon.

 

 

 

Maja elment Vanda lakására, és bocsánatot kért a lánytól. Arra kérte, hogy fogjanak össze, de Vanda békülés helyett Maja orra alá dörgölte, hogy készülődnie kell, hiszen este Szabó Győzővel is találkozik. Maja felkapta a vizet, elvette a két VIP jegyet az asztalról, bezárta Vandát a fürdőbe, és elment a lány lakásából.

 

 


Maja elment a premierre, és előadta Bálintnak, hogy Vanda megbetegedett. Bár Bálint furcsálta a dolgot, mivel Vanda nem vette fel a telefont, Majával lépett be a színház ajtaján. Maja elég kínosan viselkedett, ráadásul az első sorba ültek, holott az a két hely már foglalt volt. Maja majd kiugrott a bőréből, amikor meglátta Szabó Győzőt, és abban reménykedett, hogy később beszélhet majd vele.

Maja később megismerkedett Szabó Győzővel is, de a lány nagyon kellemetlenül viselkedett. Csinált vele egy közös fotót is, aztán váratlanul megcsörrent Bálint telefonja. Amikor Bálint tudomást szerzett arról, hogy Maja kiiktatta Vandát, elküldte a premierről.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#vanda#énb#színész#színésznő#premier#szabó győző

Címlapról ajánljuk