Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. április 26.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 26. 21:55

Maja reggel megtudja, hogy Bálint meghívta Vandát egy premierre. Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást.

Amikor Maja reggel megtudja, hogy Bálint, a színész-tanára meghívta Vandát egy előadás premierjére, a fejébe veszi, hogy valahogy elintézi, hogy Vanda helyett ő menjen el Bálinttal. Meglátogatja Vandát, bezárja a saját lakásában a WC-be, majd elcsórja a színházjegyet és a mobilját. Maja örömében majd' kiugrik a bőréből, amikor még egy híres színészt is megismer, és további kapcsolatokat akar építeni a színházban. Mielőtt azonban erre sor kerülhetne, Bálint tudomást szerez róla, hogy Maja kiiktatta Vandát és elküldi a premierről.  Maja dühös: Vanda már megint elszúrta az ő lehetőségét!

 

 

Barbi terve, hogy egy nyugodt napot töltsön Joe-val és Mírával, reggel Ildikó miatt meghiúsul, mivel Ildikó baba bulit rögtönöz, amin a barátnői Erzsike és Margó is részt vesznek. Barbi a találkozót gyorsan családi eseménnyé avanzsálja, és Ramónát is meghívja. Ramóna először lemondja a találkozót, majd Barbi lelkesedését látva, mindenki meglepetésére, mégis felbukkan. Ez csak Ildikónak nem tetszik, aki figyelmezteti Barbit, hogy Ramónát nem kellene ennyire bevonni a családi életbe – nehogy végül Ramóna igényt jelentsen be Mírára. Bár Barbi szigorúan lesöpri Ildikó aggodalmaskodását, később mégis be kellett látnia, hogy Ildikó szavai szöget ütöttek a fejében, és kétségbeesik, hogy talán mégis van egy szemernyi igazság Ildikó szavaiban. Joe azonban megnyugtatja Barbit.

 

 

Tamás és Paula sem a Bécy házban, sem a fodrászatban nem találnak nyugalmat, hogy szexeljenek. Paula végül hagyja magát rábeszélni, hogy ebédszünetben újból megpróbáljon Tamással az albérletében tölteni néhány nyugodt órát– bár kockázatos, hogy ott esetleg belefutnak Boriba. Azonban nem ő, hanem Roland zavarja meg a randevújukat, így aztán Tamás spontán feldobja, hogy Paula és ő keressenek maguknak külön lakást. Paula először megdöbben és visszautasítja a csalódott Tamást. Amikor azonban elbeszélget Alexával, rájön, hogy semmi nem szól az ellen, hogy megtegyék a következő lépést a kapcsolatukban. Így aztán este azzal lepi meg Tamást a klubjában, hogy már lebeszélt néhány időpontot, amikor megnézhetnek pár lakást. Mindketten úsznak a boldogságban.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bálint#vanda#színész#ildikó#buli#barbi#mira#költözés#énb

Címlapról ajánljuk