Éjjel-Nappal Budapest

Alexa és Kristóf újra egymás mellett kötnek ki

rtl.hurtl.hu

2017. április 6. 21:55

Alexát reggel felhívták, hogy egy menő magazin szeretne vele riportot csinálni. Bár a lány nagyon be volt zsongva, azt nem sejtette, hogy a riporter egy ennyire helyes srác lesz...

Alexát reggel felhívta Szabi, hogy egy újságíró szeretne vele riportot csinálni az egyik neves magazinba. Barbi segített neki kiválasztani a megfelelő ruhát, Alexa pedig kicsit beparázott, hogy mi lesz akkor, ha a riporter a magánéletéről faggatja.

 

 

 

Alexa bement a stúdióba, ahol belefutott Kristófba, és kiderült, hogy még mindig a stúdióban húzza meg magát. Megérkezett a riporter, Peti, Alexának pedig nagyon megtetszett a srác.

A riport jól alakult, de Peti rákérdezett, mit szól ahhoz a pasija ahhoz, hogy ennyi férfi rajong érte. Alexa bevallotta, hogy nincs barátja, és a tárgyalóból a stúdióba vonult, ahol a riport kedvéért elénekelte legújabb dalát. Bécy felbukkanása sem tudta elrontani ezt a napot, hiába ordibált, és rendezett jelenetet.

 

 

 

Peti rákérdezett, hogy volt-e valaha Bécy és Alexa között valami, Kristóf pedig megmentette Alexát ettől a kínos kérdéstől, és frappáns választ adott. Alexa és Peti egyre közelebb kerültek egymáshoz, és elcsattant köztük az első csók is. Peti nem találta a pénztárcáját, és azt állította, hogy a stúdióban hagyta.

 

Alexa és Peti visszamentek a stúdióba, hátha ott van a pénztárca, és egymásnak este. A romantikus pillanatot Peti büfögése szakította félbe, aki a sok piától rosszul lett. Végül Kristóf és Alexa újra egymás társaságában töltötték az estét.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#énb#randi#randevú#csók#riport

Címlapról ajánljuk