Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. március 31.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 31. 21:55

Barbi az ágyban találja Ramónát Fecével. Maja a fejébe veszi, hogy színésznő akar lenni. Bécy rádöbben, hogy este Alexának a Voilában lesz fellépése.

Ramóna lemondja az időpontját a nőgyógyásznál, hogy Fecével randizhasson, amitől Barbi bizalmatlansága csak nő a fiúval szemben. Barbi azzal áltatja magát, hogy csak Ramóna miatt aggódik, ám tudat alatt attól fél, hogy szertefoszlik az örökbefogadásról dédelgetett álma. Ezek után lebeszéli Ramónát arról, hogy lefeküdjön Fecével, hiszen azzal esetleg árthat vele a babának. Úgy tűnik, hogy Ramóna hallgat is Barbira, ám később Barbi mégis az ágyban találja Ramónát Fecével. Barbi még inkább pánikba esik, amikor Ramóna bevallja, hogy szerinte ezzel a fiúval egyenesbe kerülhetne az élete.
 

Reggel Maja a fejébe veszi, hogy színésznő akar lenni. Még aznap el akar menni felvételizni egy magánkézben lévő színészképzőbe. Míg Evelin szkeptikus a terv hallatán, és Simon sem biztos benne, hogy ez olyan jó ötlet, Emma kiáll Maja mellett. A castingon Maját aztán csalódás éri, a tanár tehetségtelennek ítéli őt, aminek nyers formában hangot is ad. Maja teljesen padlóra kerül, és elveszíti a maradék önbizalmát is. Végül az érzelmeitől vezérelve kertelés nélkül megmondja a véleményét a tanárnak, amivel olyan nagy hatást gyakorol rá, hogy a férfi úgy dönt, hogy ad neki még egy esélyt.
 

Amikor Bécy rádöbben, hogy aznap este Alexának a Voilában lesz fellépése, méregbe gurul, és meg akarja akadályozni a koncertet. Ám hiába tiltakozik Alexánál, majd később Rolandéknál, süket fülekre talál. Ekkor bosszút esküszik, és rászabadít a Voilára egy asszonykórust, hogy elriassza a közönséget. A váratlan helyzetet Alexa merész ötlete segít megoldani, aki fölhívja maga mellé az asszonyokat a színpadra. A közönség veszi a lapot, és Alexa fellépése óriási sikert arat, míg Bécy fogcsikorgatva kénytelen beismerni, hogy a terve kudarcot vallott.


 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#barbi#ramóna#fece#énb#színésznő#bécy#alexa#fellépés#siker

Címlapról ajánljuk