Éjjel-Nappal Budapest

Lali kiborul és bosszút áll az apján

rtl.hurtl.hu

2017. március 30. 21:55

Lali apja, Ede elhívta a fiát egy szélcsatornába repülni. Lali először vonakodott, de végül nagyon jól érezte magát mindaddig, amíg Ede fel nem idézett egy múltbeli emléket...

Lali már kora reggel azon ügyködött, hogy tudna kitolni az apjával. Elmondta a többieknek, hogy mivel 23 évvel ezelőtt úgy hagyta ott őket Ede, hogy leugrik cigiért, gyártott egy csomó cigit. Bár a többiek le akarták beszélni erről a hülyeségről, Lali hajthatatlan volt, és elmondta Gábornak, milyen bosszút forralt Ede ellen.

 

 

 

Bár Lali egy kirándulást tervezett, az apja keresztülhúzta a számításait, ugyanis egy szélcsatornába szervezte az apa-fia napot. Ede felajánlotta Gábornak, hogy menjen el ő is velük, hiszen aki Lali barátja, az az övé is.

Edéék odaértek a szélcsatornához, de Lali folyamatosan a hibát kereste Edében, és többször belekötött. Gábornak el kellett mennie dolgozni, így Lali és Ede ketten maradtak. Miután megkapták a szükséges felszerelést, be is mentek a szélcsatornába, és remekül érezték magukat.

 

 

 

A repülés után Ede kitalálta, hogy vegyék fel duettben a Buli császár című dalt. Lali és Ede nagyon jól érezték magukat a felvétel közben, de amikor Laller apja felidézett egy múltbeli emléket, és összekeverte Lalit egy másik gyerekével, a fiú teljesen kiakadt, és bezárta Edét egy szobába.

 

 

 

Este Ede megjelent az albérletben, és Lalit kereste. Laller a cigiket is az apjához vágta, és a történtek ellenére rosszul érezte magát: a bosszú mégsem volt olyan édes, mint ahogy remélte.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#bosszú#ede#apa#fia#gábor#harag

Címlapról ajánljuk