Éjjel-Nappal Budapest

Simon és Alexa kibékülnek egymással

rtl.hurtl.hu

2017. március 16. 19:50

Reggel Simonnak el kellett vinnie Barbi után a pénztárcáját a fodrászatba. Ott Barbinak hála Alexa és Simon kibékültek egymással, Siminek pedig nagyon megtetszett Alexa egyik vendége...

Barbi reggel az albérletben hagyta a pénztárcáját, ezért Simonnak kellett a lány után vinnie a fodrászatba. A szalonban Barbi arra kérte Simont és Alexát, hogy végre béküljenek ki egymással, mert tarthatatlan a helyzet. Végül Alexáék duzzogva ugyan, de kibékültek egymással, aztán Simonnak megakadt a szeme Alexa csinos vendégén, Zsuzsán.

 

 

 

Simon kávézás közben arról beszélt, mennyire bejön neki Zsuzsa. A lányok biztatására Simi felhívta, és megbeszélt vele egy randit estére.

Amikor találkoztak egy étteremben, Zsuzsa nagyon furcsán viselkedett, és a randevú kész katasztrófának bizonyult. Kiderült, hogy a lány totál kiszámíthatatlan, és már az sem tetszett neki, hogy Simi egy korsó sört kért, ugyanis szerinte a sörben negatív energia van.

 

 

 

Hamar kiderült, hogy Zsuzsa egy misztikus-ezoterikus világban él, és a csillagjegyük alapján nagyon összeillenek Simonnal. Mikor a srác beleivott volna a borba, a lány leállította, ugyanis a borból gonosz energia szivárgott.

 

 

Este Simi visszament a fodrászatba, és elmesélte Alexának, mi történt a randin. Kiderült, hogy amikor Simon elment mosdóba, a lány utánament, és elmondta, hogy gyereket akar tőle. Alexa jót nevetett a történteken, és még azt sem bánta, hogy elvesztette kuncsaftját.

#Éjjel-Nappal Budapest#simon#barbi#alexa#zsuzsa#énb#randi

Címlapról ajánljuk