Éjjel-Nappal Budapest

Barbi óriási meglepetéssel készült Joe szülinapjára

rtl.hurtl.hu

2017. március 13. 19:50

Lali és Gábor jobb ajándékot szerettek volna találni Joe születésnapjára, mint Barbi. Kinéztek egy bőrdzsekit, de azt sajnos már félretetette valaki, ezért más lehetőség után néztek...

 

Reggel Laliék Joel meglepetés ajándékán dolgoztak. A srácok azt találták ki, hogy kocsmatúrát rendeznek a férfinek, és olyan helyekre viszik el, ahol együtt lógtak. Barbi azt tanácsolta Gabikáéknak, hogy gondolkozzanak valami nagyon menő ajándékon, ugyanis az övé akkora, hogy nem igazán tudják majd überelni. Barbi elmondta, hogy a szülinapi meglepi ott van bent a loungeba, és a lány tiltása ellenére a többiek bekukkantottak, és belátták, hogy jobb, ha valami nagyobb ajándék után néznek. 

 

 

 

Gábor, Niki és Lali elindultak, és Gábor kiszúrt egy nagyon vagány motoros kabátot a kirakatban. Az eladó elmondta, hogy sajnos ez az utolsó ilyen bőrdzseki, a babán lévő kabátot pedig már félretetette valaki. A boltban odalépett Gáborhoz egy férfi, és azt mondta, hogy az egyik haverja pont ugyanilyen bőrkabátot árul, csak féláron, így a srácok elindultak.

 

 

 

Niki rosszat sejtett, és be is jött a megérzése, de Lali megvette az áhított bőrdzsekit. Mivel a kabát Kínában készült, és műbőrből volt, Gábor vissza akarta kérni a pénzt, de a két kisstílű bűnöző elhajtott a kabáttal és a pénzzel együtt, így Laliék hoppon maradtak.
Visszasiettek az üzletbe, és pont látták, ahogy egy nő kisétál a dzsekivel az üzletből.  Gábor sármjának és egy kis füllentésnek köszönhetően már úgy tűnt, hogy a nő beadja a derekát, de Lali beszólása miatt meggondolta magát. Végül Gábor felajánlotta, hogy lepolírozza a hölgy megkarcolt autóját, cserébe az övé a kabát.

Később a műhelyben Gábor megjavította a hölgy autóját, és felpróbálta Joe kabátját. A napok óta üldözött egér végre meglett, Lali és Gábor pedig dulakodni kezdtek az egér miatt, mert Lali szabadon akarta engedni. Gabika Laller és az egér üldözése közben fennakadt egy autón, így a dzseki szétrepedt.

 

 


 
Este Barbi felköszöntötte Joe-t, és konditeremmé alakította a lounget. A sort Alexa folytatta, aki Joel kedenc parfümjével kívánt minden jót, Simi pedig a kedvenc italát ajándékozta neki. Barbi megmentette Lalit és Gábort, ugyanis a lány azt mondta férjének, hogy a fiúk segítettek neki átrendezni a lounget: az új edzőterem az ő érdemük is. 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#gábor#énb#születésnap#ajándék#meglepetés#konditerem

Címlapról ajánljuk