Éjjel-Nappal Budapest

Maja telefonhívásával Kristófban újra feléled a remény

rtl.hurtl.hu

2017. január 26. 19:50

Maja eltűnése után Kristófnak nem jött álom a szemére, és hasztalanul hívogatta a lányt. Kristóf még a proszektúrát is meglátogatta, és szemrevételezte az újonnan bekerült halottakat, hátha Maja is ott van...

Kristóf alig aludt az éjjel Maja eltűnése miatt. Mivel letelt a 24 óra, már a rendőrség is megkezdte a lány keresését, ám Kristóf mégsem nyugodott bele a helyzetbe, ezért újra elindult, hogy megtalálja szerelmét.

Kristóf a Frufruba ment, és megkérdezte Pauláékat, nem látták-e Maját. Mikor Alexáék értetlenkedni kezdtek, Kristóf elmesélte a történteket, a lányok pedig sokkot kaptak a hallottaktól. Kristóf aztán elkérte Barbitól Miki számát, hátha ő tud valamit a lányáról, és folytatta a keresését.

 

 

 

Miután felhívta az összes kórházat, a pathológiára ment, hátha a legrosszabb történt, és Maja már nem él. A pathológus elmondta,  hogy két lány külseje hasonlít a Kristóf által leírtakra, ráadásul az egyik hölgy nyakában szív alakú medál lóg.

 

 

Kristóf rettegett, hogy a boncteremben szerelmét látja viszont, de szerencsére nem Maja volt az. Bár nagyon örült, hogy úgy néz ki, Maja még életben van, fogalma sem volt, hogy merre induljon...

Este nagyon kétségbeesett a történtektől, Szilvi pedig hiába próbált lelket önteni belé. Vett egy forró fürdőt, és a könnyeivel küszködött, majd konstatálta, hogy óriási baj van.

 

 

 

Ekkor csörrent meg a telefonja, és Maja hívta. Miután kikászálódott a kádból, már hiába kiabált a telefonba, a mobil újra kisípolt. Szilvi azt tanácsolt neki, hogy próbálja meg bemérni Maja telefonját, hátha a rendőrség tudja, honnan érkezett a hívás, és bár ő nem volt túl bizakodó, Kristóf biztos volt abban, hogy Maja életben van!

 

 

Eközben Lali és Gábor kihúzták a gyufát Nikinél, Tamás pedig az érzelemmentes jövőre koccintott Bécyvel.                                                                                              

#Éjjel-Nappal Budapest#remény#eltűnés#támadás#énb#aggodalom

Címlapról ajánljuk