Éjjel-Nappal Budapest

Gréti kiszállt a közös bizniszből

rtl.hurtl.hu

2017. január 4. 19:40

A klub megnyitása miatt pattanásig feszültek az idegek, a három tulaj között pedig újabb veszekedés tört ki. Grétinek elege lett az állandó marakodásból, és úgy döntött, hogy kiszáll a közös munkából...

Roland és Gréti reggel a Voilában sétálgattak, és megállapították, hogy szép kis helyet hoztak össze. A büszke tulajokat Evelin arra kérte, hogy foglalkozzanak egy kicsit a nyitással, ugyanis van még pár dolog, amit el kell intézni.

Amikor megérkezett az italszállítmány, Roland és Evelin egymásnak estek, ugyanis Evi kihúzott egy felsőbb kategóriás, drága vodkát a bevásárlólistáról. Rolandnak ez sértette az egóját, ugyanis ő gagyi alapanyagokból képtelen finom koktélokat készíteni. Végül Gréti igazat adott Evelinnek, Roland pedig sértődötten otthagyta a lányokat.

 


Később Gréti épp a DJ-vel beszélt, amikor Roland kérdőre vonta volt barátnőjét, hogy miért nem állt ki mellette. A beszélgetésből újra vita kerekedett, Gréti pedig teljesen kiborult, miért viselkednek úgy Evelinék mint az óvodások.

Grétinél teljesen betelt a pohár, miután végighallgatott több órányi zenét, Rolandék pedig az általa választott "megnyitó dalt" is lehurrogták. 

 


A lánynak elege lett, és kiszállt a közös bizniszből, ugyanis mérhetetlenül unta már, hogy folyton vitatkoznak. Miután Gréti magára hagyta Rolandot és Evelint, újra egymásnak estek. Egymás fejéhez vágták, mennyire nem értenek semmihez, aztán rájöttek, hogy a klub nyitásra készen áll. Elásták a csatabárdot, és megfogadták, hogy a klub megnyitásáig nem vitatkoznak, hiszen mindkettőjüknek ez volt a legnagyobb álma.

 


Roland Grétihez sietett, azonban a lány meg sem akarta hallgatni a srácot. Gréti elmondta, hogy mindennél jobban szerette volna ezt a klubbot, de nem akar harcolni, ezért inkább elengedi az álmait, abban pedig egyáltalán nem hisz, hogy Roland és Evelin békében tudnak majd együtt dolgozni.

 

 


Roland visszaért a Voilába, és bánatában újra Evelinnek esett, hogy Gréti kilépése egyedül az ő hibája. Bár Evi megpróbálta jobb belátásra bírni Rolandot, a srác úgy döntött, hogy inkább kivásárolja Evelint, és csődbe megy, minthogy vele dolgozzon.

#Éjjel-Nappal Budapest#gréti#roland#evelin#voila#veszekedés#buli#party#klub

Címlapról ajánljuk