Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. december 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 20. 19:50

Bécy forró kalandba keveredik a nála lényegesen fiatalabb táncos lánnyal. Robi maga veszi a kezébe az ügyet, és bevallja Joe-nak, hogy ő beleszeretett Barbiba. Roland továbbra is idegesítő feladatokkal kínozza Evelint.

Bécy élvezi, hogy újra hatalmi pozícióba került a klubban, és amikor Magda előadja neki a terveit, hogy költözzenek ki ketten a városból, Bécy úgy érzi, ez neki túl sok. Amikor aztán a klubban váratlanul felbukkan Szimóna, a renitens táncos és rendesen beveti magát Bécynél, a bulikirály képtelen ellenállni, és forró kalandba keveredik a nála lényegesen fiatalabb táncos lánnyal. Bár Bécyt ezután gyötri a lelkiismerete, azzal nyugtatgatja magát, hogy Szimónával csak testi kapcsolata volt, a szíve úgyis Magdáé.
 

Joe nagyon aggódik Barbiért, amikor a felesége a vitájuk után nem jön haza. Miközben az albérletben arról folyik a találgatás, hogy véget ért-e ezzel a nagy szerelem, Barbi kénytelen megállapítani, hogy képtelen volt megcsalni Joe-t, bár Robinál töltötte az éjszakát. Mivel Barbi még mindig nincs tisztában a saját érzéseivel, Robi maga veszi a kezébe az ügye, és bevallja Joe-nak, ő beleszeretett Barbiba. Mivel Barbi egy felkavaró beszélgetést követően azt kéri, tartsanak szünetet a házasságukban, Joe teljesen padlóra kerül. Sári biztatja Joe-t, harcoljon a házasságukért. Joe ezek után összeverekszik Robival Ildikó lakása előtt. Barbi azonban sem Joe-t, sem Robit nem szeretné látni, ezért letagadtatja magát Ildikóval...
 

Evelin nagyon lelkes, mert az idegesítő szervezési ügyek után végre a kellemesebb üzletvezetői feladatoknak szentelheti magát – mint például, hogy kitalálja a klub nevét. Ám gyorsan rá kell jönnie, hogy ebben nem az övé az utolsó szó. Roland továbbra is idegesítő feladatokkal kínozza Evelint, és végül nem vonja be akkor sem, amikor elnevezik a klubot. Gréti csak akkor tér jobb belátásra, amikor Evelin már ki akar szállni, és visszaköveteli a pénzét. Gréti elnézést kér a lánytól, mostantól fair lesz vele, és nem lesz Evelin ellen.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#bécy#kaland#szimóna#magda#robi#barbi#szerelem#roland#evelin#feladatok

Címlapról ajánljuk