Éjjel-Nappal Budapest

Vajon Paula és Márk tényleg csak barátok?

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 19:50

Miután a fiú jelenetet rendezett a klubban, Paula ledöbbent és leszidta Tomit: még, ha Márk érezne is a lány iránt valamit, Paula akkor is Tamást szereti!

Márk át akarta beszélni az esti zenéket Tamással, amikor a fiú közölte vele, hogy össze kell szednie magát, mert nem elégedett az eddig bemutatottakkal és azon is elgondolkodott, miért vette fel egyáltalán.

A dj nem igazán értette mi ez a pálfordulás, de inkább ráhagyta a dolgot Tomira.

 


Mikor később Tamás pihenni akart, Janka kezdte el zaklatni, aki ismét az orra alá dörgölte, hogy Paula szerinte sokkal jobban megérti magát Márkkal, mint a fiúval.

Eközben Márk Paulától kért tanácsot, miért viselkedik vele furcsán Tamás.

A dj elmesélte a lánynak, mivel kötött belé a fiú, Paula pedig kénytelen volt elárulni, hogy Tomi megtudta a csókot Jankától.

Paula megígérte a fiúnak, hogy beszél majd Tamással, miközben kicsit élvezte, hogy a szerelme féltékenykedik. Márk pedig tisztázta, hogy az a csók nem jelentett semmit és, ha a lánynak sem, akkor maradjanak barátok.

 


Tomit Evelin ébresztette fel azzal, hogy ismét munkát kérjen tőle, de a fiú nem volt vevő a lány elképzeléseire, ezért elhajtotta azzal, hogy inkább aludna tovább.

 


Este a klubban Tomi szemtanúja volt, milyen jól érzi magát Paula és Márk együtt ezért egyre jobban kezdett úrrá lenni rajta a féltékenység, az pedig már csak olaj volt a tűzre, hogy Janka is felhívta rá a figyelmét, hogy a barátnője inkább mással van, pedig vele is lehetne.

A fiúnak több sem kellett, oda rontott Pauláékhoz és számonkérte Márkon, miért nyomul még mindig az ő barátnőjére.

A jelenet után Tamás kirontott a klubból, a barátnője pedig követte, hogy megkérdezze mégis mit akart ezzel elérni a fiú.

Tomi bevallotta, hogy nagyon szereti Paulát ezért szörnyen féltékeny rá, mióta megtudta mi volt közöttük Márkkal, de Paula megnyugtatta, hogy nem érez a dj iránt semmit.

A fiú elnézést kért, de még mindig úgy érezte, hogy nem bízhat Márk szándékaiban.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#klub#féltékenység#janka#fodrászat#csók#flört#kiborulás

Címlapról ajánljuk