Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. december 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 19:50

Pepe párbajra hívja Kareszt. Janka tudomást szerez a Paula és Márk között elcsattant csókról, és elmondja Tamásnak. Roland szexszel jut pénzhez.

Az utcagyerekek reggel ismét összetűzésbe kerülnek Pepével, aki megtudja, hogy Stopi titokban ellopta a tartalékaikat. Pepe ételt ajánl a srácoknak, ha az ő követői lesznek, de ők visszautasítják. Karesznek briliáns ötlete támad: alkoholmentes pálinkát – vizet! - sóznak rá a turistákra, mintha hungaricum lenne. Ezek után Pepe párbajra hívja Kareszt. Karesznek egy trükkel sikerül térdre kényszerítenie Pepét, mire fel az össze kölyök Karesz oldalára áll. Pepe bosszút esküszik!

 

Mikor Tamás rájön, hogy Márkkal közös szenvedélyük a zene és iszonyú jókat tudnak erről beszélgetni, úgy érzi, új barátra lelt a fiúban. Janka azonban a fodrászatban véletlenül tudomást szerez a Paula és Márk között elcsattant csókról, amit azonnal Tamás orrára is köt. Bár Tamás azt hiszi, hogy ez csak Janka cselszövése, mégis elbizonytalanodik, és később kérdőre vonja Paulát. Paula beigazolja a hallottakat, Tamás becsapva érzi magát.

 

Mikor reggel kiderül, hogy Roland nem tudott elég pénzt szerezni, Gréti megszakítja vele az üzleti együttműködést. Roland képtelen beletörődni ebbe, össze akarja szedni a hiányzó pénzt. Megpróbál egy volt csajától kölcsönkérni, de nem jár sikerrel. Ekkor Roland drasztikus lépésre szánja el magát, és Lettura Katalin ágyában szolgálja meg a hiányzó pénzt. Roland bejelenti Grétinek, hogy 500 ezer forintot sikerült ma összeszednie, és a lány beleegyezik, hogy Rolanddal együtt részt vegyen a klub létrehozásában, hiszen ez volt az álma.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#pepe#párbaj#janka#roland

Címlapról ajánljuk