Éjjel-Nappal Budapest

Robi döntés elé állította Barbit

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 19:50

Robi közölte Barbival, hogy otthagyta miatta Zsuzsit. Miután ismét összegabalyodtak, a mit sem sejtő Joe zavarta meg őket. Robi pedig úgy döntött, ad a lánynak pár nap gondolkodási időt, hogy tisztázza magában az érzéseit.

Reggel Barbi és Joe elkezdtek kipakolni a szobájukból, hogy megkezdhessék a festést.

Amikor Robi megérkezett, Barbi úgy döntött, jobb lesz, ha elkerüli, azonban a fiú követte őt a fürdőszobába, ahol elárulta a lánynak, hogy szakított miatta Zsuzsival.

 


A szőkeség ezen teljesen kiakadt és számon kérte Robin, mégis mire volt ez jó. A fiú bevallotta, hogy nem tudott tovább a párja szemébe hazudni, hiszen szerelmes Barbiba. A lány erről hallani sem akart és közölte a fiúval, hogy ő viszont a férjét szereti.

Később a szalonban Barbi teljesen egyedül maradt, mivel Alexa szabadnapot kért, hogy az énekesi karrierjével foglalkozhasson, Paulának pedig lemondta az utolsó vendége az időpontját.

Ekkor toppant be a teljesen maga alatt lévő Zsuzsi, aki sírva rontott neki a szőkeségnek. Barbi hiába mondta mennyire sajnálja a történteket, a lány nem akart neki megbocsájtani és még egy pofont is lekevert neki.

 


Mikor délután Barbi felpaprikázva hazaért, Robi nem értette a lány viselkedését, így a szőkeség elárulta neki, hogy a volt barátnője a szalonban járt és kezet emelt rá, majd közölte a fiúval, hogy tönkretette az életét.

Miután a lány kissé lehiggadt, Robi úgy érezte, hogy Barbi kiakadása annak a jele, hogy ő sem közömbös iránta és megcsókolta, amit a lány viszonzott is.

Az rögtönzött csók csatájukat Joe zavarta meg, aki éppen akkor érkezett meg, és felajánlotta Robinak, hogy ebédeljen velük. A fiú feldobta az ötletet, hogy inkább igyanak meg valamit Joeval.

Barbi ezen teljesen kiakadt és arra kérte a fiút, hogy ne mondjon semmit a férjének a történtekről.

Végül Robi nagy bejelentést akart tenni, a lány pedig már kezdett aggódni, hogy mindent bevall Joenak, a fiú azonban azt mondta, hogy néhány napig nem tud majd Joéknál dolgozni egy másik projektje miatt.

 


A lány megkönnyebbült, de mikor kettesben maradtak, megkérdezte Robit, miért hazudott a másik munkáról.

A fiú közölte a lánnyal, hogy ad neki néhány napnyi gondolkodási időt, hogy rájöjjön, mit érez iránta.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#robi#megcsalás#érzelmek#szerelem#házasság#pofon#csók#zsuzsi#balhé

Címlapról ajánljuk