Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. december 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 19:50

Lettura Katalin unokahúga, Janka a fejébe vette, hogy táncosnő lesz. Robi közli Barbival, hogy otthagyta miatta Zsuzsit. Alexa belebotlik az utcán a részeg Boriba.

Tamás nagyon meglepődik, mikor Lettura Katalin az unokahúgát, Jankát osztja be hozzá és Bécyhez, hogy a lány így kóstoljon bele az üzleti életbe. De a gömbölyded Janka a fejébe vette, hogy táncosnő lesz, amit Bécy mindenáron meg akar akadályozni. Teljes mértékben Tamásra hárítja a felelősséget, akinek viszont nem sikerül lebeszélnie a lányt a tervéről. Márk ugyanakkor egyszerű módszerrel oldja meg a problémát: bezárja Jankát az öltözőbe. Jankának az egyik táncos lány segítségével aztán mégiscsak sikerül kiszabadulnia, és az elszörnyedt Katalin szeme láttára táncol a színpadon. Tamás már a legrosszabbtól tart, de Janka védelmébe veszi a fiút, és Katalin megbocsát neki. Tamás fél tőle, hogy Janka mellett még nehéz napoknak néz elébe.

 

Robi közli Barbival, hogy otthagyta miatta Zsuzsit. Barbi nagyon kiakad rajta, hogy Robi ilyen meggondolatlanságra ragadtatta magát, hiszen ő nem is akar tőle semmit. Kérdőre vonja a fiút, ám annyira belelovallja magát, hogy Robi kijelenti, hogy Barbi is biztosan érez iránta valamit, és megcsókolja. Barbi először belemegy, de aztán rögtön megbánja, amikor Joe belép, és megzavarja őket. Joe mit sem sejtve meghívja Robit sörözni. Barbi attól fél, hogy Robi mindent elmond Joe-nak. Mikor a két fiú hazatér, Barbi látja, hogy félelmei alaptalanok voltak. Robi ad Barbinak pár nap gondolkodási időt, hogy tisztázza magában az érzéseit.

 

Alexa ma reggel fel akarja keresni a zeneszerzőjét, Ádámot, hogy folytassák a közös munkát. A próbahelyet azonban éppen fölszámolják, és kiderül, hogy Ádám a Flóra miatti bánatában fölhagyott a zenéléssel, és Indiába költözött. Alexa ekkor Bálinthoz fordul, de a férfi nincs Magyarországon, ezért egy másik producert ajánl maga helyett. Alexának sikerül ugyan meggyőznie Szabolcsot a tehetsége felől, ám a férfi szerzői jogi okok miatt nem akar a dalokkal dolgozni úgy, hogy a zeneszerző közben nem elérhető. A szomorú Alexa később belebotlik az utcán a részeg Boriba, aki a Vince miatti bánatában itta le magát. Alexa igyekszik talpra állítani a lányt, ám Bori botrányosan viselkedik. A nap végére Alexa úgy érzi, hogy teljesen elege van az egészből, és meg van győződve róla, hogy üldözi a balszerencse. 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#katalin#janka#robi#barbi#zsuzsi#alexa#bori#énb

Címlapról ajánljuk