Éjjel-Nappal Budapest

Bori lopni is képes Vince kedvéért

rtl.hurtl.hu

2016. december 5. 19:50

A lány kétségbeesetten gondolta végig, hogyan tudna elég pénzt szerezni arra, hogy Vince halálos beteg testvérén segítsen. Amikor a fiú nyomást gyakorolt a lányra, hogy lopja el a klub bevételét, Bori hirtelen nem tudta, mit kezdjen ezzel a helyzettel...

A lány reggel az anyjának is elmesélte, hogy mit titkolt előle Vince, és azt is elmondta, nem tudja, hogyan segíthetne a szerelmének, majd megpróbált kölcsön kérni az édesanyjától, aki azonban nem tudott segíteni a lányának.

 


Később Bori Vincééknél látta, hogy a fiú testvére egyre rosszabb állapotban van, így még tehetetlenebbnek érezte magát, főleg mikor észrevette, a szerelme is mennyire össze van törve. Ennek hatására a lány megígérte a fiúnak, segít neki előteremteni a pénzt, amire a beteg testvérének szüksége van, erre Vince azt sugallta Boriskának, hogy a klubból kellene pénzt szereznie.

 


Bori először a klubban akarta megkeresni Bécyt, de csak Lettura Katalint találta ott, így az özvegytől próbált kölcsön kérni, arra hivatkozva, milyen jó munkaerő volt, amíg a szórakozóhelyen dolgozott, azonban a nő elutasította a kérését. A lány könyörgését és követelőzését Tamás szakította félbe, aki nem értette mi lelte a lányt. Bori megkérdezte Tomit, hogy meddig lenne hajlandó elmenni a szerelméért, a fiú pedig azt válaszolta neki, bármeddig.

Ezért Bori a fejébe vette, ha önként nem kap pénzt a klub tulajától, akkor majd ő elveszi magának.

 


Este Boris ismét felkereste Vincét, hogy megkérdezze, sikerült-e valamire jutnia. A fiú sírva vallotta be, hogy nem segít neki senki, ekkor ajánlotta fel a lány, hogy ellopja a klub bevételét. Vince először visszautasította a dolgot, majd a lelkére beszélte a lánynak, hogy ez az egyetlen esélyük.

Mire Bori a klubba ért már kész terve volt arra, hogyan szerzi meg a pénzt, azonban Bécy irodájában fültanúja volt Tamás és Béla veszekedésének, arról, hogy Tominak haza kell vinnie a bevételt. A lánynak újra kellett gondolnia a dolgot, ezért betegséget színlelt, hogy Tamás hazavigye őt is, ahogyan a pénzt is.

Tomi elhitte Borinak, hogy beteg, ezért segített a lánynak, aki ez alatt egy trükkel ellopta a fiú kulcsát a széfhez.

 


Mikor Tamás visszament a klubba, Boriska kihasználta az alkalmat, azonban mire a széfhez jutott volna, rátalált Paula, akinek azt hazudta, csak keresett valamit.

A második próbálkozásánál Gréti tört rá, aki nem hitte el a mesét, amit a lány előadott, ezért Bori elmondott mindent arról, hogy Vince halálos beteg testvérének van szüksége az összegre, és hogy nem tud más megoldást a problémára. Gréta le akarta beszélni a lányt és közölte vele, hogy tönkre teszi ezzel az életét. Végül azt mondta, ő nem fogja beárulni, és kiment a szobából, Boriska pedig elvette a klub bevételét.
 

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#vince#lettura katalin#bécy#gréti#betegség#titok#pénz#lopás#csel

Címlapról ajánljuk