Éjjel-Nappal Budapest

Karola az apja ellen fordítja kishúgát?

rtl.hurtl.hu

2016. november 24. 19:50

Karola reggel ismét összeveszett az apjával, mert Adri az éjszaka elment otthonról, és Gyula azt hitte, hogy Karolánál van. A dühös apa megkérte Karolát, hogy tartsa magát távol a féltestvérétől, de amikor nem sokkal később Adri megjelent a szalonban, Karola bosszút forralt...

A szokásos reggeli csetepatét Karola apjának váratlan megjelenése szakította félbe. Gyula a lányon kereste Adrit, aki eltűnt otthonról. Karola üvöltve dobatta ki Tamással és Rolanddal az apját, a többiek pedig nem értették, mi volt ez a jelenet.

Karola végül sírva magyarázta el, hogy az apja egész életében hanyagolta őt, majd nemrég megjelent a féltestvére, Adri és most azt hitte a férfi, hogy a kisebbik lányát Karolánál találja.

 


Később a tetováló szalonban Karola számon kérte Igoron, miért adta meg a címét az apjának és megkérte, hogy ne szóljon bele az életébe. A veszekedés közepébe csöppent bele a húga, Adri, akit a lány a háta közepére kívánt. A fiatal lány elmondta, hogy csak szeretné megismerni a nővérét, és hogy elszökött otthonról amiatt, hogy találkozhassanak. Karola először elküldte a lányt, de aztán mégis úgy döntött, hogy ad egy esélyt Adrinak.

A látszólagos kedvesség mögött azonban Karola gonosz terve állt, ugyanis elhatározta, hogy a féltestvérét felhasználva fog bosszút állni az apján.

 


A lányok az egész napot a szalonban töltötték, Adri pedig lelkesen osztotta meg élete történetét a nővérével. A nagy egymásra találásnak Gréti vetett véget, aki kávét is hozott a tesóknak, és nagyon örült, hogy Karola megbékélt.

A tetováló lány azonban nem osztotta meg elképzeléseit barátnőjével, nehogy Gréti meg akarja azt akadályozni. Estére Karola elhívta Adrit bulizni, a lányok együtt készülődtek is iszogattak, amit Gréti nem nézett túl jó szemmel, főleg mikor meglátta, hogyan akarja elvinni magával a kiskorút Karola.

Mire megérkeztek a buliba, Adri már kellőképpen becsípett, Karola pedig rávette, hogy engedje el magát, ezért a fiatal lány kihívó táncba kezdett egy fiúval, amit Karola fel is vett videóra és elküldött az apjuknak.

 


A buli közben megérkezett Gréti is, aki úgy döntött, hazaviszi Adrit és közben jól átmosta Karola fejét is.

Ekkor ért oda Gyula, a lányok apja is, aki teljesen kikelt magából, és megfenyegette Karolát.





Eközben Sári mindent bevetett, hogy maradásra bírja Kareszt, Gábor pedig rádöbbent, hogy bejön neki Niki.

#Éjjel-Nappal Budapest#adri#gréti#apa#veszekedés#bosszú#terv#rosszindulat#részegség#buli#féltestvér#család

Címlapról ajánljuk