Éjjel-Nappal Budapest

Barbi újabb praktikát vetett be, hogy megfeleljen Joe-nak

rtl.hurtl.hu

2016. november 11. 20:35

Mikor Joe reggel próbált szexelni Barbival, a lány képtelen volt rá. Nem érezte szexinek magát, és úgy vélte, ő is tehet arról, hogy Joe félrelépett, mert a férfinak valami hiányzik a kapcsolatukból.

Reggel Joe villásreggelivel ébresztette Barbit, de a macsó hiába próbálkozott a lánynál. Barbi még mindig nem tudott túl lépni a megcsaláson. Így Joe elhatározta, hogy ad még egy kis időt a feleségének.

 


Később a műhelyben a férfi ajándékot keresett Barbinak, hogy meglephesse, Gábor azonban rászólt a barátjára, hogy rengeteg a meló és Joe-nak sem kéne örökké az egyszeri hibájáért vezekelnie.

Eközben Barbit a fodrászatban egy különös parókában találta Paula, aki csak bocsánatot akart kérni a lánytól a viselkedéséért. A szóváltás közepette megérkezett Alexa is, aki szintén nem értette miért van Barbin paróka.

A szőkeség elárulta a barátnőinek, hogy rendbe akarja hozni a házasságát, sőt azt is elmondta,  úgy gondolja, nem felel meg Joe-nak ezért különböző jelmezeket vásárolt, hogy ismét elcsábítsa a férjét.

Paula egyáltalán nem támogatta az ötletet.

 


Amikor a lányok elmentek ebédelni, Barbi elhatározta, hogy végig próbálja a ruhákat, de kiderült, hogy tévedett és Alexa csupán a mosdóban volt, így a lány lebukott a barátnője előtt.

Barbi végül Alexa segítségét kérte, hogy segítsen eldönteni, melyik jelmezt válassza.

Barbi a szexi titkárnőtől kezdve a szobalányruháig mindent felpróbált, míg Alexával közösen megtalálták a tökéletes ruhát.

 


Ezért mikor Joe hazaért, már a romlott nő szerepében várta a férjét, akit aztán rögtön le is rohant.

A macsó először emlékeztette Barbit, hogy arról volt szó, várnak, de a lány nem engedett és végül Joe is beadta a derekát.

Az együttlét után a férfi is meg akarta lepni szerelmét, de Barbi előbb kiment a fürdőbe, ahol Alexával futott össze, és megköszönte barátnőjének a támogatását.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#lola#alexa#megcsalás#jelmez#szex#megbocsájtás#önbizalom#meglepetés

Címlapról ajánljuk