Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. november 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 4. 20:35

Joe elmondja Barbinak, hogy megcsalta őt Lolával. Bori egy idegen sráccal vigasztalódik. Karesz úgy érzi, Sári nélkül nincs többé értelme az életének

Ildikó azt mondja Joe-nak, hogy amennyiben bevallja Barbinak, hogy félrelépett, azzal csak tönkreteszi a lánya életét. Így végül Joe úgy dönt, hogy hallgat, és a világ legboldogabb asszonyává teszi Barbit. Szervez egy romantikus álom randit, amivel teljesen lenyűgözi a nőt. Barbit szerelmet vall Joe-nak, és megígérteti vele, hogy soha semmi nem fog kettejük közé állni. Joe azonban nem bírja tovább megjátszani magát és kitálal: elárulja, hogy megcsalta Barbit Lolával. Ez a vallomás kihúzza Barbi lába alól a talajt, Barbi összeroppan és elmenekül. Joe attól fél, hogy örökre elveszítette Barbit.

 

Bori nem akarja elfogadni, hogy Tamás nem viszonozza az érzelmeit, és annyira felhúzza a fiút, hogy az kis híján kidobja a házból. Miközben Tamás továbbra is kétségbeesetten küzd Pauláért, Bori rá akarja kényszeríteni magát Tamásra, és az egész klub előtt megcsókolja. Tamás annyira elveszíti a fejét, hogy végleg leszámol Borival, és lehordja a sárga földig. Bori nagyon megbántódik és elmenekül az éjszakába, majd egy csábító idegennél talál vigasztalást.

 

Karesz úgy érzi, Sári nélkül nincs többé értelme az életének, ráadásul problémák lépnek fel a bérleti díjjal kapcsolatban is. Milán megpróbálja felvidítani a haverját, ami először sikerül is neki, hiszen Karesz egy vízibombás akció hatására kezd feloldódni. Ám végül mégis arra jut, hogy nem bírja tovább, és látnia kell Sárit. Ő maga is megdöbben, amikor valóban közelebb kerülnek egymáshoz, sőt, Sári felajánlja a barátságát, amit Karesz el is fogad. De miután este Karesz lefektette Zsófit és el kell hagynia az albérletet, rádöbben, hogy ez a sima barátság valahogy mégsem megfelelő a számára. 

#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#rtl#barbi#lola#bori

Címlapról ajánljuk