Éjjel-Nappal Budapest

Barbi összeroppant, miután megtudta, hogy Joe megcsalta

rtl.hurtl.hu

2016. november 4. 20:35

Ildikó azt mondta Joe-nak, hogy amennyiben bevallja Barbinak, hogy félrelépett, azzal csak tönkreteszi a lánya életét. Így végül Joe úgy döntött, hogy hallgat, és a világ legboldogabb asszonyává teszi Barbit, aztán később mégis meggondolta magát..

Reggel Barbi azon ügyködött, hogy jobb kedvre derítsék Sárát a szakítása után. Joe azonban kedvetlenebbnek tűnt, mint az unokahúga.

Barbi azt gondolta a férfinak a műhelyben akadtak problémái ezért nem kérte számon a férjét, de azt mondta Joe-nak, ha bármi gondja akad, akkor vele nyugodtan megoszthatja, nem akarja, hogy mástól kelljen megtudnia.

 


Ekkor toppant be Ildikó, aki megfenyegette a macsót, hogy ne mondja el Barbinak, hogy megcsalta az esküvő előtt, mert azzal csak a lányát tenné tönkre Joe.

 


Ezek után a férfi elhatározta, hogy meglepi a feleségét a fodrászatban, ahol Paula megpróbált a lelkére beszélni ismét, hogy árulja el az igazat Barbinak.

Joe egy estélyi ruhával és egy romantikus randevúval készült boldoggá tenni szerelmét.

 


Mikor a szőkeség megérkezett a megbeszélt helyre, úgy érezte magát, mint egy mesebeli hercegnő, Joe pedig egy bálteremben várakozott rá egy szál rózsával és felelevenítette Barbinak, hogy bár az esküvőn nem keringőzhettek, ezúttal bepótolják a táncot.

A lány teljesen el volt ragadtatva, ezért tánc közben meghatódva vallott szerelmet a férjének, hallva Barbi őszinteségét Joe nem bírt tovább a szemébe hazudni, így hát sírva mondta el Barbinak, hogy a legénybúcsún megcsalta őt Lolával.

Barbi összetörve hagyta faképnél Joe-t.

Később a lány az édesanyjához menekült, hogy ott öntse ki a szívét, Ildikó hiába próbálta megnyugtatni Barbi folyamatosan sírt.

 


Joe pedig ittasan keveredett haza az albérletbe. Ahol a férfit Gábor engedte be, aki teljesen kétségbe esett, hogy ilyen állapotban látja a barátját. Joe elmondta Gabinak, hogy mindent bevallott Barbinak.

Amíg a férfi sírt Gábor azzal bíztatta, hogy valamit kitalálnak, hogy Barbi megbocsájtson Joe-nak.

 
#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#lola#ildikó#megcsalás#vallomás#romantika#szerelem#csalódás#hazugság#sírás

Címlapról ajánljuk