Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. október 24.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 24. 21:35

Joet még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett Lolával. Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek. Krisztián váratlanul felbukkan a szalonban.

Joet még mindig aggasztja, hogy Barbi megismerkedett az egyéjszakás kalandjával, Lolával. Ezért azt mondja Lolának, hogy tartsa távol magát a feleségétől, és őrizze meg a titkát. Amikor Lola közben újra rányomul, Joe-t elönti a pánik, és megsérti a lányt. Amikor az később beállít az albérletbe, Joe leizzad a félelemtől. De Lola közli vele, hogy csak meg akarta leckéztetni. És továbbra is tanítani fogja Barbit. Joe nem nyugszik meg.
 

Mikor Paula reggel felkeresi Tamást, hogy beszéljenek, újra összevesznek. De Tamás mégis megkéri a lányt, hogy este menjen el a klubba a bulira, hogy támogassa. Bár Paula úgy érzi, Tamás nem érti meg, el akar menni, de a szerelmi bánattól szenvedő Lali megakadályozza. A parti hatalmas siker lesz, Lettura özvegye nem akarja eladni a boltot. De Tamás nem tud örülni, mert azt hiszi, nem érdekli Paulát. Bori kihasználja az alkalmat, és elcsábítja a fiút. A szex után Tamás megkéri, hogy egy szót se szóljon erről Paulának. Mikor aztán Paula beállít a klubba, Tamás rájön, hogy igazságtalanul vádolta.
 

Reggel Krisztián beállít a szalonba. Szentpétervárról jött haza, mert kapott egy érdekes ajánlatot egy haverjától: vegye meg az ő tetováló szalonját. Krisztián rájön, hogy nem érdekli a dolog, de Karola meglátja benne a lehetőséget, hogy legyen egy saját szalonja. Miután megnézte a stúdiót, rögtön tudja, hogy meg akarja venni. Mikor beszél erről Krisztiánnak, összekapnak, és kenyértörésre kerül a sor közöttük. Karola azonnali hatállyal felmond, és nem törődik a jóindulatú intelmekkel.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#rtl#barbi#lola

Címlapról ajánljuk