Éjjel-Nappal Budapest

Barbi úgy döntött, sztriptízzel menti meg a házasságát

rtl.hurtl.hu

2016. október 20. 21:35

A meztelen jógás kirándulás óta Barbi nem érzezte magát elég szexinek. Amikor Tamás azzal az ötlettel állt elő, hogy Barbi tanuljon sztriptíztáncolni és ezzel dobja fel a házasságát, a lány belelkesedett az ötlettől...

Barbi elmesélte Alexának és Simonnak a meztelen jógás élményeiket és azt is, hogy Joe hogyan reagált az egyik vendégre, akivel közelebb kerültek egymáshoz.

Alexáék végül Joe pártját fogták, szerintük sem kellett volna Barbinak ennyire kiakadnia a férfira. A lánynál ekkor telt be a pohár és megjegyzést tett a férje teljesítményére az ágyban.
 

 


Később, mikor Barbi beért a szalonba még mindig ideges volt. Alexa próbálta megnyugtatni, de Barbi ismét felhozta, hogy Joe nem kívánta meg akkor este.

Mivel Tamás is éppen akkor látogatta meg Paulát a fodrászatban kéretlenül is meghallotta, miről beszélnek a lányok. Így a fiú is próbálta Barbit meggyőzni arról, hogy a férje nagyon szereti őt. A lány úgy érezte, hogy ha így is van, Joe biztosan nem tartja elég szexinek, és bevallotta ő sem érzi már annak magát.

Tamás és Paula azt tanácsolta Barbinak, menjen el egy sztriptíz tanfolyamra.
 

 

A lánynak megtetszett az ötlet, de nem akart csoportos órán részt venni, nehogy leégesse magát. Tamás, hogy meghozza Barbi önbizalmát rögtönzött bemutatót tartott a lányoknak, hogyan sztriptízelne ő.

Végül Paula támogatásával a lány úgy döntött felkeres egy magántanárt, a barátnője pedig felajánlotta, hogy elkíséri őt.
 

 


Amikor odaértek a táncterembe Barbi először még zavarban volt a többi táncost látva, de a szimpatikus tánctanárnak, Lolának köszönhetően kezdett feloldódni. Így el is kezdték az alapoktól, a tanár biztosította a lányt arról, hogy Barbi nagyon jól halad és Paula is bíztatta, hogy folytassa tovább a próbálkozást.

A szőkeség a táncóra végére már teljesen ellazult és elhatározta folytatni fogja a tanfolyamot.

Este visszatért önbizalommal, lelkesen mutatta be Alexának, hogy mit tanult eddig és, hogy milyen kellékeket szerzett be már most Joe meglepetés táncához.

A csajos bulit Barbi férje zavarta meg, aki aggódott amiatt, hogy felesége még mindig haragszik rá.

 

Eközben Karesz bevallotta érzéseit Sárinak, Levi pedig ideges volt, amiért elhagyta a mobilját az Evelinnel közös szex videójával együtt.

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#alexa#simon#sztriptíz#lola#tánc#szexi#nőies#házasság

Címlapról ajánljuk