Éjjel-Nappal Budapest

Hoppá! Evelin mégis érez valamit Levi iránt?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 21. 21:20

Levi még mindig élénken érdeklődik Evelin iránt, a lány azonban leállítja az összes próbálkozását, sőt a fiú nyakába sózza az egyik csodálóját, ám Evelin terve visszafele sül el.

Levi bár nagyon várta, hogy végre együtt dolgozhasson Evelinnel, nem egészen úgy képzelte a dolgot, ahogyan alakultak az események. A fiú hiába próbált közelebb kerülni a lányhoz, Evelin egészvégig hárította. A lány próbálta felhívni a fiú figyelmét az egyik vendégre, aki mindig a kávézóban lebzselt, de Levit hidegen hagyta a dolog.

Mikor a kávézó vezetője, Tilda is megérkezett, figyelmeztette Evelint, hogy csak Levinek köszönhetően dolgozhat ismét a kávézóban, majd elmondta a fiúnak, hogy takarítónő hiány van, így Levire marad a WC-ék kitakarítása. A fiú azonban, mivel Evelin nem volt túl készséges, inkább a lányra bízta a piszkos munkát. Evelin takarítása sokáig tartott, így addig Levinek egyedül kellett tartania a frontot.

 


Amíg a fiú leellenőrizte a lány munkáját, Evelin bedobta magát és rá akarta beszélni a kávézóban lógó lányt Leventére. Evelin terve végül sikerült, a lány teljesen rákattant Levire, azonban a fiú átlátott a dolgon és úgy döntött, megleckézteti kicsit a cselszövő munkatársát. Eljátszotta, hogy neki is tetszik Éva. Evelin nem bírta tovább nézni az ömlengésüket, és nem akarta elhinni, hogy Levinek tényleg tetszik a csaj.

 


Mikor Simon is feltűnt a zárás előtt, Levi meghívta Évát az albérletbe, hogy együtt bulizzanak.

Az este folyamán a fiatalok csocsóztak és jól érezték magukat, kivéve Evelint, akinek egyértelmű féltékenysége másoknak is szemet szúrt. Az ideges lány féltékenységi jelenetet rendezett, amikor megpillantotta Levi és Éva csókját. A többiek nem értették a lányt és nem hitték el Evelinnek, hogy Levi csak szórakozik Évával. A pár emiatt úgy döntött, inkább visszavonul a fiú szobájába.

A buli végeztével Éva megköszönte a meghívást és hazament, Evelin pedig magában fortyogott a turbékoló pár miatt.

 

Eközben Sári ismét Kareszékhoz menekült, Roland pedig elveszítette az eszméletét.

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#simon#levi#kávézó#munka#alexa#barbi#albi#buli#féltékenység#énb

Címlapról ajánljuk