Éjjel-Nappal Budapest

Magda belezúgott Bécybe?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 19. 21:20

Bécy összeveszett Magdával, nem sokkal ezután pedig Magda felhúzta magát Bécy nőízlésén, és durván provokálni kezdte Bécyt. A folyton versengő Bécy persze „kihívásnak” tekintette a dolgot…

Bécy és Magda összevesztek, mikor a nő takarítani kezdett a hajón. Bécy dühében rákérdezett Magdánál, mi az oka annak, hogy Magda neheztel rá. Végül kerek perec megkérdezte, a múltkori csók-e a probléma és azt állította, neki az egész nem jelentett semmit! Ezen a nő még inkább felhúzta magát, a veszekedésnek pedig az lett az eredménye, hogy Magda ismét megcsókolta Bécyt. A páros egymásnak esése szexbe torkollott, amit Tamás látogatása követett...

A fiú látta Bécy zavarodottságát, majd miután Magdi is megjelent lenge öltözetben, összetette a képet. Bécy ismét próbálta tagadni a dolgot, ezúttal Tominak, és azt mondta a fiúnak Magda füle hallatára, hogy szánalomból feküdt le a menedzserrel. Ezen persze Magda megsértődött, és dühödten hagyta ott Bécyt.

 


A délután folyamán azonban a férfi hamar megérezte Magdi hiányát, ugyanis a Rolanddal való közös próbák sem mentek olyan könnyen, mint ahogyan az a menedzser irányításával szokott történi. Roland neki is esett Bécynek, majd felpaprikázva ő is ott hagyta a sztriptíz táncost. Hiába mérgelődött Béla Tamásnak, végül a fiú is otthagyta őt.

Este Bécy karaokezás közben lepte meg Magdát, a nő azt hitte, Bécy azért kereste meg, hogy bocsánatot kérjen tőle, ám a férfi e helyett a saját megbocsájtását kínálta fel Magdának, erre persze Magdi ott hagyta Bécyt és visszament a társaságához.

 


Ez azonban nem tántorította el Bécyt és az este végéig várt Magdára, hogy beszélhessenek. Így Magda kénytelen volt felvilágosítani Bécyt arról, hogy köztük mindennek vége és menedzserként se számítson rá a férfi.

#Éjjel-Nappal Budapest#magda#bécy#sztriptíz#menedzser#veszekedés#szex#bocsánatkérés#énb

Címlapról ajánljuk