Éjjel-Nappal Budapest

Gyuszi belezúgott Barbiba?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 15. 21:20

Miután Barbi reggel akaratlanul is leégette Gyuszit a többi lakó előtt, szerette volna ezt jóvátenni, ezért megkérte Gyuszit, hogy segítsen neki a fodrászatban, ettől pedig a fiú egészen felderült.

Reggel Barbi ébresztette Gyuszit, hogy ne maradjon le a közös reggeliről. Barbi észrevette, hogy Gyuszi plüssmacival alszik, amit persze el is mondott a többieknek, amíg a fiú nem volt az asztalnál. A fiatal srác mikor meghallotta miről van szó, először zavarba jött, majd számon kérte Barbit. miért mondta el mindenkinek, mit látott.


Később a műhelyben különös problémával kellett szembe néznie Joenak az egyik ügyfél autója miatt. A kuncsaft kamaszlánya pedig nagyon unta a várakozást, ezért megkérte Gyuszit foglalja le a lányt, akinek Joe szerint megtetszett a fiú. Gyuszi azonban azt mondta, nem az esete a lány, amit persze Joe nem akart elhinni, arra bíztatta a fiút szedje össze magát és környékezze meg Lindát. Gyuszi végül körbevezette a lányt a műhelyben és elmesélte neki, hogy kezdett az autószerelésbe.

 

A csevegést Barbi érkezése szakította félbe, aki arra kérte Gyuszit segítsen neki és szerelje meg az egyik lámpát a szalonban. A fiú kapva kapott a lehetőségen, hogy Barbival lehet.


Gyuszi sikerrel is járt és megszerelte a lámpát, amivel nagy örömöt okozott Barbinak, azonban a lány megpillantott egy rágcsálót, ami miatt kitört a botrány a lányok körében. Gyuszi próbálta megnyugtatni őket, majd felajánlotta, hogy elkapja az egeret. A szalonban lévők és főleg Barbi ezek után hősként kezelték a fiút, amitől Gyuszi ismét zavarba jött, úgyhogy inkább visszaindult Joékhoz.

 

Barbi anyukája nem nézte jó szemmel, hogy a lánya ölelgeti Gyuszit. Kérdőre is vonta a lányt túlzott szeretet túltengése miatt, ráadásul azt is észrevette, Gyuszi hoszan néz Barbira.

Este a fiú nagyon szótlan volt, vacsora előtt is bezárkózott a szobájába. Joe megsejtette, hogy valami gond lehet, de azt hitte arról van szó, hogy a kamasznak megtetszett az ügyfelének a lánya. Mikor Gyuszi bevallotta, hogy tényleg megtetszett neki egy lány, Joe biztos volt benne, hogy Lindáról van szó, ezért oda is adta Gyuszinak a lány telefonszámát. Gyuszi pedig nem ellenkezett csak arra kérte Joet ne mondjon erről semmit Barbinak.

Késő este Barbi bevallotta Joe-nak, hogy nagyon boldog, hogy Gyuszi velük van, és végre azt érzi tényleg egy család lettek. A turbékoló párt Gyuszi zavarta meg.

 

Eközben Liza választás elé állította Kareszt, Bori pedig bocsánatot kért Tamástól.

#Éjjel-Nappal Budapest#gyuszi#barbi#gábor#műhely#szalon#szerelem#titok#alexa#ügyfél#énb

Címlapról ajánljuk