Éjjel-Nappal Budapest

Lali Marciként próbál csajozni

rtl.hurtl.hu

2016. július 27. 20:50

Lali reggel rossz szemmel nézte, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg. Elhatározta, hogy kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, majd úgy döntött: Marciként indul becserkészni a nőket.

Lali reggel teljesen el volt keseredve az enyelgő szerelmeseket látva. Megpróbálta kifaggatni Marcit, hogy tőle miért ájulnak el a nők, de Gréti hamar ráébresztette a Kuvaszt, hogy Marci tökéletes, vele ellentétben, aki olyan, mint a gázszivárgás: senki nem veszi észre. Lali épp Marci cipőit próbálgatta a srác szobájában, amikor Gábor rányitott. Az egykori mulatós sztár a fejébe vette, hogy mivel Marci kell a csajoknak, mától ő is Marci lesz.
 

 


Nem is tétlenkedett sokáig, újdonsült példaképe ruháiban indult útnak, ráadásul a graffiti festékeket is magával vitte. Gábor hiába ellenezte, Lali a tökéletes összkép érdekében Marci autóját is kölcsönvette, és a városba vette az irányt.

Lali később az utcán Marciként támaszkodott az álom verdán, amikor Gábor meglepte őt. Az első próbálkozása sikertelen volt, hiába adta ki magát egy angol úriembernek. A harmadik áldozattól még egy pofont is kapott, amikor Lali felajánlotta neki „visszafogottan”, hogy a hátsó ülésen együtt űzhetnék. Gabi persze nagyon jól szórakozott, és végül magára hagyta a csajozó gépet.
 

 


A srác taktikát váltott, és bevetette második fegyverét: a graffitit. Úgy tett, mintha ő készítette volna az egyik műalkotást az utcán. Egy csinos lány, Anna be is dőlt Lali aljas trükkjének, és együtt javítgatták a rajzot. A fújkálás végén Lali felbátorodott, és elhívta randizni Annát, de ekkor a közterület felügyelők piszkítottak bele a dolgába. Hamar kiderült, hogy valójában ő nem Kővári Marci, hanem Bíró Lajos, így Anna lelépett, a felügyelők pedig egy csekket is az újdonsült „művész” nyakába aggattak.

 

 

Hazaérve Marci jól lecseszte Lalit, amiért szó nélkül elvitte az autót, aztán konstatálta, hogy a ruháit és a cuccait is kölcsönvette. Bevallotta a többieknek, hogy graffitizett is, ráadásul feljelentették.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#marci#csajozás#graffiti#énb#tanács#gréta#gábor

Címlapról ajánljuk