Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. július 27.)

rtl.hurtl.hu

2016. július 27. 20:50

Lali csajozni indul. Karola megismeri Nimród fiát, Misit. Milán és Klaudia újra összetalálkoznak.

Lali reggel ingerülten nézi, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg, csak neki nincs nője. Úgy dönt, kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, mivel vonzza ennyire a csajokat. Gréti azonban Lali értésére adja, Marci egyszerűen tökéletes. Lali elgondolkodik a dolgon, és elhatározza, akkor ma Marciként indul becserkészni a nőket. Önhatalmúlag kiszolgálja magát Marci szekrényéből, elviszi Marci kocsiját, és graffitisként próbál szerencsét. Eleinte nem jön össze a kísérlet, amikor pedig sikerülne, Lali összetűzésbe kerül a rendőrséggel. Így a nap végén nem csak Marci haragszik rá, hanem még vaskos pénzbírságra is számíthat anyagi kár okozása miatt.

 

Reggel Karolát folyamatosan azzal idegesítik a többiek, hogy kizárólag leendő gyerekéről beszélnek előtte. Mivel úgy tűnik, csakis Nimród érti meg ebben a helyzetben, felkeresi őt a lakásán. Nimródnak azonban látogatója van, mégpedig Misi, a fia. Karolának ez már túl sok, inkább elmenekül. Nem sokkal később azonban Nimród és Misi felbukkan a tetováló szalonban, mivel a fiú mindenáron tetováltatni szeretne. Karola legnagyobb döbbenetére hamar megtalálja a közös hangot a gyerekkel, és arra is rájön, milyen jó apa Nimród. Mire a kisfiú hazautazik, Karola számára nyilvánvalóvá válik: le kell számolnia félelmeivel, és bátran megbízhat Nimródban. 

 

Reggel Karesz zseniális ötlettel áll elő: sörkoktél- sörből és rövid italból. Milán kevésbé lelkes az ötlet hallatán, de Karesz rábeszéli, hogy csinálják. Ahogy elmennek bevásárolni a koktélhoz, az áruház parkolójában arra lesznek figyelmesek, hogy egy férfi épp Klaudiát zaklatja. Karesz és Milán közbeavatkoznak, mire Klaudia meg akarja nekik hálálni a segítséget. Karesz nem kér ebből, de Milán Karesz intelmei ellenére Klaudiával megy. Milán újra engedne Klaudia csábításának, de mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, Milán egy férfi pénztárcát talál az asztalon és kiakad: Klaudia megint hazudott neki. Ráadásul kiderül, Klaudia új szeretője Jani, aki a szakításuk után ellopta Milán telefonját és kileste belőle Klaudia számát. Milán annyira mérges, hogy soha többé nem akarja látni Janit.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#marci#nimród#misi#klaudia#énb

Címlapról ajánljuk