Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 17.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 17. 20:50

Beki rányomul Marcira. Karola bevallja Nimródnak, hogy folyamatosan ő jár az eszében. Karesz rajtakapja Klaudiát a jógaoktató fiúval.

Lalinak reggel végig kell hallgatnia Gábor és Marci kiselőadását, miszerint Beki túl sok problémát okoz az albérletben, és ki kellene költöznie. A védelmébe veszi Bekit, aki azonban később nála is túlfeszíti a húrt, amikor flörtölni kezd egy vadidegennel. Lali alaposan beolvas a lánynak, majd faképnél hagyja őt, amit később azonban megbán. Mégis visszamegy hozzá, még épp időben, hogy megmentse egy lánybandától, akik viszont alaposan ellátják Lali baját. Beki később az albérletben váratlanul megcsókolja Lalit, aki elgondolkodik rajta, hogy Bekinek talán mégis ki kellene költöznie. Ám a lány bocsánatot kér a többiektől, és így az albérletben maradhat.

 

Karesz és Liza mindenképp figyelmeztetni szeretnék Milánt a rá leselkedő veszélyre, és Ilona segítségét kérik. Eközben Milán apja, Balázs vérszemet kap, és felkeresi Klaudiát, hogy hátha ő is részesülhet a kegyeiből. Klaudiánál ott találja a szeretőjét, Tibort. Közben Karesz odarendeli Milánt Klaudiához, aki meglepetten fedezi föl az apját Klaudia lakásán. Kisvártatva befut Ilonáék különítménye, kiegészülve Andrással, Klaudia volt férjével, aki elmondja Milánnak, hogy mire számíthat Klaudiától. Kitör az általános botrány, és a megbántott Milán elrohan. Később Klaudia elmegy Milánhoz, a fiú azonban végleg kiadja az útját. Karesz, Liza és Maja próbálnak lelket önteni Milánba: ne bánja, hogy így alakult, hiszen egy sokkal rosszabb helyzettől menekült meg.

 

Karola a tegnapi érzelmi kitörése miatt kínosan érzi magát, amikor reggel felébred Nimródnál. Zavarában elmenekül, ám Nimród nem hagyja annyiban a dolgot, és nem sokkal később azzal lepi meg a lányt, hogy rallyzni mennek. Karola hagyja magát rábeszélni a dologra, és valóban nagyon jól érzik magukat együtt, majd ismét lefekszenek egymással. Ám amikor Nimród nem sokkal ezután kap egy hívást a fiától, Karola úgy érzi, hogy ez már túl sok neki, és összevesznek. Nimród magában már le is mond Karoláról, így meglepődik rajta, amikor Karola este megint fel akar menni hozzá.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#beki#nimród#klaudia#énb

Címlapról ajánljuk