Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2016. június 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. június 16. 20:50

Beki rányomul Marcira. Karola bevallja Nimródnak, hogy folyamatosan ő jár az eszében. Karesz rajtakapja Klaudiát a jógaoktató fiúval.

 

Reggel Lali féltékenyen reagál, mikor Marci heccből mindenki előtt flörtölget Bekivel. Beki viszont komolyan veszi ezt a flörtölést, és nem sokkal később fel is bukkan a tetováló szalonban. Marci barátságosan lerázza Bekit, ám nem sokkal később Lali is megjelenik Marcinál a szalonban, és szemrehányást tesz Marcinak, hogy ne játszadozzon Bekivel. Eközben Gréti rajtakapja Bekit, ahogy Marci szobájában kutakodik, és kérdőre vonja a lányt. Beki nem hagyja magát megfélemlíteni, és kijelenti, hogy el fogja tőle szeretni Marcit, amin Gréti csak mosolyog. Mikor Gréti és Marci később hazaérnek, Bekit meztelenül találják Marci ágyában. Marcinál betelik a pohár, és csúnyán összevesznek Lalival. Lali vigasztalja a síró Bekit, majd magyarázkodni kényszerül Gábor előtt, hogy miért hagyja, hogy Beki folyton az ujja köré csavarja őt.

 

Karola reggel megbeszél Nimróddal egy randevút. Miután a srác megváratja Karolát, a lány majdnem otthagyja, de végül mégiscsak egymásnak esnek egy kávézó WC-jében. Karola bosszankodik saját magán és próbál harcolni az érzései ellen. Később a házban elkezd pezsgőzni, ráadásul Bori – látván, hogy valami nincsen rendben Karolánál – rászáll és elkezdi heccelni. Karola később részegen elmegy Nimród lakására, hogy beolvasson a srácnak, hogy menyire felforgatta az életét, de mielőtt komoly veszekedésre, vagy éppen szexre kerülne a sor, Karola rosszul lesz, majd Nimród beviszi a hálóba és lefekteti aludni.

 

Milán reggel teljes boldogságban ébred Klaudia mellett. Szeretné az egész napot vele tölteni, de Klaudia végül finoman lepattintja. Karesz később az autómosóban megpróbál még beszélni Milánnal, akinél azonban az eddigieknél is komolyabb rózsaszín köd száll a fejére és semmit nem fog fel abból, amit a haverja mond. Közben Liza elmegy Klaudiához, mert otthagyta a telefonját, de közben észreveszi, hogy a lakásban ott van Aurél, a tegnapi jógaoktató félmeztelenül. Sietve elmondja Karesznek, mit látott, és biztosak benne, hogy Klaudia megcsalja Milánt. Később álruhában Karesz szemtanúja is lesz a dolognak, de nem tudja felvenni telefonra, így hiába áll Klaudia elé, a nő kineveti, és gúnyosan közli, hogy Milánnak nyugodtan elmondhatja ezt, a srác úgy is neki fog hinni.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#beki#marci#gréti#nimród#klaudia

Címlapról ajánljuk